Τελευταία Νέα
Διεθνή

Zakharova (Ρωσία) για Nord Stream: Ελεγχόμενες διαρροές από ΗΠΑ και Βρετανία για τη συγκάλυψη της αλήθειας

Zakharova (Ρωσία) για Nord Stream: Ελεγχόμενες διαρροές από ΗΠΑ και Βρετανία για τη συγκάλυψη της αλήθειας
«Η Ουάσιγκτον και το Λονδίνο ακολουθούν την πεπατημένη οδό της χρήσης ελεγχόμενων διαρροών σε αυτό το θέμα, διαμορφώνοντας την ατζέντα που τους ταιριάζει», σημείωσε η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών
Σχετικά Άρθρα
ΗΠΑ και Ηνωμένο Βασίλειο χρησιμοποιούν την τακτική των ελεγχόμενων διαρροών στο θέμα των εκρήξεων στους Nord Stream σε μια προσπάθεια να κατασκευάσουν μια ατζέντα που τους ταιριάζει, αλλά η αλήθεια θα αποκαλυφθεί, τόνισε η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Maria Zakharova σε δήλωσή της την Τετάρτη (8/3/2023).
«Η Ουάσιγκτον και το Λονδίνο ακολουθούν την πεπατημένη οδό της χρήσης ελεγχόμενων διαρροών σε αυτό το θέμα, διαμορφώνοντας την ατζέντα που τους ταιριάζει», σημείωσε.
«Αλλά η αλήθεια θα αποκαλυφθεί, είμαι σίγουρη», σημείωσε στο Telegram.
Οι New York Times ανέφεραν την Τρίτη (7/3), επικαλούμενοι Αμερικανούς αξιωματούχους, ότι τα τελευταία στοιχεία υποδηλώνουν ότι μια φιλοουκρανική ομάδα βρίσκεται πίσω από τη δολιοφθορά στους αγωγούς Nord Stream 1 και 2.
Η αμερικανική κυβέρνηση δεν γνώριζε την επιχείρηση, αναφέρει το δημοσίευμα.
Η γερμανική εφημερίδα Die Zeit δημοσίευσε μια αναφορά σύμφωνα με την οποία οι Γερμανοί ερευνητές έχουν ταυτοποιήσει το πλοίο που χρησιμοποιήθηκε από τους σαμποτέρ.
Η εταιρεία που το νοίκιασε φέρεται να ανήκε σε Ουκρανούς υπηκόους και ήταν εγγεγραμμένη στην Πολωνία.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης