Τελευταία Νέα
Διεθνή

Μετά τη Γερμανία και η Βρετανία αποκαλύπτει ότι βρίσκεται σε πόλεμο με τη Ρωσία

Μετά τη Γερμανία και η Βρετανία αποκαλύπτει ότι βρίσκεται σε πόλεμο με τη Ρωσία
«Είμαστε τώρα σε πόλεμο στην Ευρώπη, πρέπει να περάσουμε σε πολεμική βάση, συμμετέχουμε σε αυτό» δήλωσε ο επικεφαλής της βρετανικής επιτροπής Άμυνας
Σχετικά Άρθρα
Ο Tobias Ellwood, επικεφαλής της Ειδικής Επιτροπής Άμυνας του Ηνωμένου Βασιλείου, υποστήριξε ότι η Βρετανία βρίσκεται τώρα σε πόλεμο με τη Ρωσία και θα πρέπει να την αντιμετωπίσει απευθείας».
«Είμαστε τώρα σε πόλεμο στην Ευρώπη, πρέπει να περάσουμε σε πολεμική βάση, συμμετέχουμε σε αυτό, έχουμε κινητοποιήσει τις διαδικασίες προμηθειών μας, δίνουμε εξοπλισμό στην Ουκρανία.
Πρέπει να αντιμετωπίσουμε άμεσα τη Ρωσία αντί να αφήσουμε την Ουκρανία να κάνει όλη τη δουλειά», είπε σε συνέντευξή του σε βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο.
Οι πρόσφατες αποκαλύψεις των δυτικών ανώτατων αξιωματούχων δίνουν ολόκληρη την αλήθεια πίσω από τις προσπάθειες των συμμάχων του ΝΑΤΟ να την αποκρύψουν ότι δεν έχουν ήδη γίνει εμπλεκόμενα στη στρατιωτική σύγκρουση στην Ουκρανία.
Εξάλλου και η Γερμανίδα υπουργός Εξωτερικών Annalena Baerbock επιβεβαίωσε ότι η Γερμανία μαζί με τις δυτικές χώρες, βρίσκεται σε πόλεμο με τη Ρωσία.

Ακήρυκτος πόλεμος

Αργότερα αναγκάστηκε να ανακαλέσει. αλλά δεν άλλαξε το γεγονός ότι ο ουκρανικός στρατός εκπαιδεύεται, εξοπλίζεται και συντονίζεται από τις δυνάμεις του ΝΑΤΟ στο πεδίο της μάχης, ενώ το καθεστώς του Κιέβου υπακούει πλήρως στους δυτικούς προστάτες του.
Οι Βρυξέλλες, το Λονδίνο και η Ουάσιγκτον βρίσκονται σε πόλεμο, τον οποίο δεν έχουν κηρύξει και στον οποίο ο πληθυσμός τους δεν θέλει να πολεμήσει.
Πολίτες των δυτικών χωρών πληρώνουν επί του παρόντος για αυτή τη σύγκρουση, στην οποία εξακολουθούν να πολεμούν Ουκρανοί και Ρώσοι στρατιώτες και ορισμένοι εκπαιδευμένοι δυτικοί μαχητές.
Ωστόσο, ενώ οι δυτικές ελίτ δηλώνουν δημόσια ότι βρίσκονται σε πόλεμο και συνεχίζουν να υποκινούν τη σύγκρουση, οι πολίτες τους θα πρέπει να είναι έτοιμοι να σταλούν να πολεμήσουν στα πεδία των μαχών.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης