Τελευταία Νέα
Διεθνή

Χιλιάδες νέες απολύσεις ετοιμάζει η Meta Platforms του Facebook

Χιλιάδες νέες απολύσεις ετοιμάζει η Meta Platforms του Facebook
Άλλες εταιρείες τεχνολογίας, όπως η μητρική της Google, Alphabet και η Microsoft, έχουν επίσης περικόψει χιλιάδες θέσεις εργασίας
Χιλιάδες θέσεις εργασίας ετοιμάζεται να περικόψει η Meta Platforms, η μητρική του Facebook, ήδη από αυτή την εβδομάδα σε έναν νέο γύρο απολύσεων και λίγους μόνο μήνες μετά τη μείωση περισσότερων από 11.000 ατόμων από το εργατικό δυναμικό της.
Ο νέος γύρος περικοπών θέσεων εργασίας καθοδηγείται από οικονομικούς στόχους, αν και η Meta αρνήθηκε να σχολιάσει το δημοσίευμα του Bloomberg.
Τον περασμένο μήνα, η εφημερίδα Washington Post είχε αναφέρει ότι η Meta σχεδίαζε να περικόψει θέσεις εργασίας στο πλαίσιο μιας προσπάθειας αναδιοργάνωσης και συρρίκνωσης.
Η Meta, εκείνη την εποχή, αρνήθηκε να σχολιάσει, αλλά ο εκπρόσωπος Andy Stone σε μια σειρά από tweets αναφέρθηκε σε διάφορες προηγούμενες δηλώσεις του διευθύνοντος συμβούλου Mark Zuckerberg που υποδηλώνουν ότι επίκεινται κι άλλες περικοπές.
Οι μαζικές απολύσεις της Meta τον Νοέμβριο που περιόρισαν περισσότερες από 11.000 θέσεις εργασίας ήταν από τις μεγαλύτερες πέρυσι και οι πρώτες στην ιστορία της εταιρείας.
Άλλες εταιρείες τεχνολογίας, όπως η μητρική της Google, Alphabet και η Microsoft, έχουν επίσης περικόψει χιλιάδες θέσεις εργασίας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης