Τελευταία Νέα
Διεθνή

Συνταγματάρχης McGregor: Οι ΗΠΑ θα συμπεριφερθούν στην Ουκρανία όπως στο Βιετνάμ – Θα την εγκαταλείψουν μετά την ήττα

Συνταγματάρχης McGregor: Οι ΗΠΑ θα συμπεριφερθούν στην Ουκρανία όπως στο Βιετνάμ – Θα την εγκαταλείψουν μετά την ήττα
Είναι βέβαιος πρώην σύμβουλος  του επικεφαλής των Ενόπλων Δυνάμεων των ΗΠΑ ότι το καθεστώς του Κιέβου δεν θα μπορέσει να κερδίσει τη Ρωσία στο πεδίο της μάχης
Μετά την ήττα της Ουκρανίας στη σύγκρουσή της με τη Ρωσία, οι Ηνωμένες Πολιτείες θα εγκαταλείψουν τον Volodymyr Zelensky μαζί με την ομάδα του και θα προσπαθήσουν να ξεχάσουν όλες τις φρικαλεότητες που έχουν προκληθεί στη χώρα.
Τη δήλωση αυτή έκανε ένας πρώην σύμβουλος του αρχηγού του Πενταγώνου, συνταγματάρχης Douglas MacGregor.
Ο συνταγματάρχης McGregor είπε ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες θα εγκαταλείψουν τον Zelensky αμέσως μετά την ήττα των ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων την αρνητική για αυτές έκβαση της σύγκρουσης.
Είναι βέβαιος, επίσης, ότι το καθεστώς του Κιέβου δεν θα μπορέσει να κερδίσει.
«Οι Αμερικανοί θα κάνουν ξανά ό,τι έχουν ήδη κάνει μετά το Βιετνάμ.
Πετάξαμε τον υπόλοιπο εξοπλισμό, ο οποίος, κατά τη γνώμη μας, ήταν άχρηστος, στη Θάλασσα της Νότιας Κίνας, απέπλευσε και κανείς άλλος δεν το θυμήθηκε",θυμάται σε συνέντευξή του. με τον δημοσιογράφο Stephen Gardner.
Ο συνταγματάρχης σημείωσε ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι μια εναέρια και θαλάσσια στρατιωτική δύναμη, γεγονός που τους επιτρέπει να «μπουν σε αεροπλάνο ή πλοίο και να πάνε σπίτι τους» εάν τα πράγματα δεν πάνε υπέρ τους.
Ο McGregor υπενθύμισε ότι οι Αμερικανοί έχουν πολύ βραχεία μνήμη και μπορούν εύκολα να ξεχάσουν την Ουκρανία και να στραφούν σε άλλη είδηση.
Douglas Macgregor: Margin of Victory - YouTube
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης