Τελευταία Νέα
Διεθνή

Greene (ΗΠΑ): Δεν έχουμε χρήματα για την Ουκρανία – O Zelensky μας παρασέρνει σε πόλεμο με τη Ρωσία

Greene (ΗΠΑ):  Δεν έχουμε χρήματα για την Ουκρανία – O Zelensky μας παρασέρνει σε πόλεμο με τη Ρωσία
«Δεν υπάρχουν χρήματα για την Ουκρανία και αυτή η χώρα πρέπει να βρει ειρήνη και όχι πόλεμο», δήλωσε η Greene
Σχετικά Άρθρα
Οι ΗΠΑ πρέπει να σταματήσουν να παρέχουν στρατιωτική και οικονομική βοήθεια στην Ουκρανία και να επιδιώξουν την ειρήνη για τη χώρα, δήλωσε την Παρασκευή (3/3/2023) η Marjorie Taylor Greene μέλος της Βουλής των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ με τους Ρεπουμπλικάνους.
«Δεν υπάρχουν χρήματα για την Ουκρανία και αυτή η χώρα πρέπει να βρει ειρήνη και όχι πόλεμο», δήλωσε η Greene που εκπροσωπεί τη Γεωργία στη Διάσκεψη Πολιτικής Δράσης των Συντηρητικών.
Η Greene κατηγόρησε τον Ουκρανό πρόεδρο Volodymyr Zelensky ότι προσπαθεί να παρασύρει τους Αμερικανούς στις εχθροπραξίες κατά της Ρωσίας.
«Ο Zelensky θέλει οι γιοι και οι κόρες μας να πεθάνουν στην Ουκρανία.
Και ενώ θα κοιτάξω μια κάμερα και θα πω απευθείας στον Zelensky, καλύτερα να κρατήσετε τα χέρια σας μακριά από τους γιους και τις κόρες μας, γιατί δεν θα πεθάνουν εκεί», είπε.
Η Greene είναι μέλος της δεξιάς πλευράς του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος και υποστηρίκτρια του πρώην προέδρου των ΗΠΑ Donald Trump.
Υποστήριξε μάλιστα το προτεινόμενο ψήφισμα για διακοπή της βοήθειας προς το Κίεβο, το οποίο είχε υποβληθεί στη Βουλή από τον Ρεπουμπλικάνο εκπρόσωπο Matt Gaetz.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης