Τελευταία Νέα
Διεθνή

«Θύμα» χάκερ και η Fed - Έπαιξαν... πορνό κατά τη διάρκεια τηλεδιάσκεψης - Άφωνοι οι 220 συμμετέχοντες

«Θύμα» χάκερ και η Fed - Έπαιξαν... πορνό κατά τη διάρκεια τηλεδιάσκεψης - Άφωνοι οι 220 συμμετέχοντες
Συνέβη και στην Fed...
Μια εικονική εκδήλωση μέσω zoom με προσκεκλημένο τον κυβερνήτη της Federal Reserve Christopher Waller ακυρώθηκε την Πέμπτη 2/3 μετά την επίθεση με πορνογραφικές εικόνες.
"Πέσαμε θύμα πειρατείας στην τηλεδιάσκεψη με Zoom και προσπαθούμε να καταλάβουμε τι πρέπει να κάνουμε στο μέλλον για να μην συμβεί ξανά αυτό.
Είναι ένα περιστατικό για το οποίο μετανιώνουμε βαθύτατα", δήλωσε ο Brent Tjarks, εκτελεστικός διευθυντής της Mid. -Size Bank Coalition of America (MBCA), που φιλοξένησε την εκδήλωση.
«Είχαμε διάφορα προγράμματα και αυτό είναι κάτι που δεν μας έχει συμβεί ποτέ».

Ο Tjarks είπε ότι υποπτεύεται ότι ένας από τους διακόπτες ασφαλείας που σίγουν όσους παρακολουθούν μια εκδήλωση δεν είχε ρυθμιστεί σωστά, αλλά δεν ήταν ακόμη σίγουρος για τις λεπτομέρειες.Λίγα λεπτά πριν από την έναρξη της εκδήλωσης, ένας συμμετέχων που χρησιμοποιούσε το όνομα οθόνης «Dan» άρχισε να εμφανίζει γραφικές, πορνογραφικές εικόνες, σύμφωνα με έναν δημοσιογράφο του Reuters.
Τα μικρόφωνα και το βίντεο δεν τέθηκαν σε σίγαση από τον διοργανωτή κατά τη συμμετοχή και περισσότεροι από 220 συμμετέχοντες στην κλήση Zoom έγιναν... αυτόπτες μάρτυρες του συμβάντος.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης