Τελευταία Νέα
Διεθνή

Γερμανικά τανκ θα σκοτώνουν και πάλι Ρώσους – Διαπραγματεύσεις με ΗΠΑ, όχι με Ουκρανία

Γερμανικά τανκ θα σκοτώνουν και πάλι Ρώσους – Διαπραγματεύσεις με ΗΠΑ, όχι με Ουκρανία
Οι αντίπαλοι μας δεν έχουν ξεπεράσει ακόμα τις ψευδαισθήσεις τους για το ότι θέλουν να νικήσουν μια πυρηνική δύναμη λέει ο Ρώσος πρέσβης στον ΟΗΕ
Σχετικά Άρθρα
(upd) Γερμανικά τανκ θα σκοτώνουν και πάλι, όπως συνέβη πριν 80 χρόνια κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκόσμιου πολέμου, Ρώσους στρατιώτες υποστήριξε ο Vasily Nebenzya, ο πρέσβης της Ρωσίας στον ΟΗΕ, αναφερόμενος στην αποστολή των γερμανικών Leopard στον ουκρανικό στρατό στο πλαίσιο της δυτικής βοήθειας στον πόλεμο κατά της Ρωσίας.
«Σε αυτόν τον πόλεμο, όπως και πριν από 80 χρόνια, εμπλέκονται ύπουλοι και ισχυροί εχθροί οι οποίοι θέλουν να κυριεύσουν τη χώρα μας και να μας καθυποτάξουν.
Για άλλη μια φορά, γερμανικά άρματα μάχης θα σκοτώνουν Ρώσους» υπογράμμισε μιλώντας στη γενική συνέλευση του ΟΗΕ ο Ρώσος πρέσβης, ο οποίος υπογράμμισε πως «οι αντίπαλοι μας ακόμα δεν έχουν ξεπεράσει τις ψευδαισθήσεις τους ότι θέλουν να νικήσουν μια πυρηνική δύναμη».
«Για αυτό πρέπει να αντιμετωπίσουμε στρατιωτικά τους παράγοντες που μας ανάγκασαν να ξεκινήσουμε την ειδική στρατιωτική επιχείρηση πριν από έναν χρόνο» τόνισε ο Nebeznya, αναφέροντας πως ο πόλεμος αυτός είναι ένας πόλεμος επιβίωσης για τη Ρωσία.

Διαπραγματεύσεις με ΗΠΑ, όχι με Ουκρανία

Σύμφωνα με τον Ρώσο πρέσβη, οι διαπραγματεύσεις για τη διευθέτηση της ουκρανικής κρίσης θα πρέπει να γίνουν στην Ουάσιγκτον και όχι στο Κίεβο, τονίζοντας πως η Μόσχα είναι έτοιμη για συνομιλίες.
«Η προσπάθεια επίλυσης όλης αυτής της κατάστασης που θα είναι γεμάτη με τις πιο αρνητικές συνέπειες για ολόκληρη την ανθρωπότητα σε περίπτωση άμεσης σύγκρουσης μεταξύ Ρωσίας και ΝΑΤΟ, δεν πρέπει πλέον να διεξάγεται μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας, αλλά μεταξύ της Ρωσίας και της συλλογικής Δύσης, καθώς η Ουάσιγκτον βρίσκεται πίσω από το καθεστώς του Κιέβου.
Είμαστε έτοιμοι να αναζητήσουμε μια σοβαρή και μακροπρόθεσμη διπλωματική λύση σε αυτή την κρίση και το έχουμε επανειλημμένα δηλώσει αυτό» υπογράμμισε ο Ρώσος πρέσβης.

Τα ειρηνευτικά σχέδια της Δύσης

Ωστόσο, αναφερόμενος στα «ειρηνευτικά σχέδια» της Δύσης και της Ουκρανίας που έχουν δει έως σήμερα το φως της δημοσιότητας, τόνισε ότι αυτά αποσκοπούν στη συνθηκολόγηση της Ρωσίας.
«Οποιοδήποτε «ειρηνευτικό σχέδιο» ρίχνεται στον χώρο των μέσων ενημέρωσης από το Κίεβο ή από τους δυτικούς διαχειριστές του, στην πραγματικότητα καταλήγει στη συνθηκολόγηση της Ρωσίας.
Έχει γίνει ήδη προφανές σε όλους εδώ και πολύ καιρό, καθώς η πραγματική στάση του καθεστώτος του Κιέβου στις διαπραγματεύσεις αποδεικνύεται έντονα από ένα διάταγμα που ψηφίστηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο από τον Ουκρανό Πρόεδρο που απαγορεύει οποιεσδήποτε συνομιλίες με τη ρωσική ηγεσία» ανέφερε ο Ρώσος πρέσβης, ο οποίος υποστήριξε πως η ουκρανική κρίση υπήρξε ο καταλύτης για την εμφάνιση της «ρωσοφοβίας» στην αμερικάνικη και ευρωπαϊκή ελίτ.

Έτοιμοι για όλα

«Στη φιλοδοξία τους να κατακτήσουν τη Ρωσία με κάθε κόστος, όχι μόνο είναι έτοιμοι να θυσιάσουν την Ουκρανία αλλά και να πετάξουν ολόκληρο τον κόσμο στη δίνη του πολέμου.
Από τη στιγμή που διακυβεύεται η διατήρηση της ηγεμονίας των ΗΠΑ και των συμμάχων τους, δεν θέλουν να αφήσουν οποιονδήποτε άλλο να κυβερνά τον πλανήτη γιατί τον θεωρούν αποκλειστικά δικό τους τομέα» επισήμανε ο Ρώσος πρέσβης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης