Τελευταία Νέα
Διεθνή

ΗΠΑ - Βουλευτές ζητούν την αποπομπή Biden: «Ο τελευταίος ηλίθιος της Αμερικής, διάλεξε την Ουκρανία και τον ηθοποιό της»

ΗΠΑ - Βουλευτές ζητούν την αποπομπή Biden: «Ο τελευταίος ηλίθιος της Αμερικής, διάλεξε την Ουκρανία και τον ηθοποιό της»
Επικίνδυνες οι κινήσεις του πλανητάρχη σύμφωνα με βουλευτές στο Κογκρέσο
Σχετικά Άρθρα
Την ώρα που ο Biden ολοκλήρωσε το αιφνίδιο ταξίδι του στο Κίεβο όπου συναντήθηκε με τον Ουκρανό πρόεδρο Zelensky, σφοδρή σύγκρουση επικρατεί στην αμερικανική πολιτική σκηνή για τις «επικίνδυνες κινήσεις του».
Ειδικότερα, η βουλευτής της Βουλής των Αντιπροσώπων του Κογκρέσου των ΗΠΑ TAylor Green ζήτησε την παραπομπή του Αμερικανού ηγέτη, ο οποίος επέλεξε να επισκεφθεί την Ουκρανία, σε μια συμβολική ημέρα για την Αμερική, την «Ημέρα του Προέδρου» μια επίσημη αργία.
Όπως σημείωσε η ίδια την «Ημέρα των Προέδρων, ο Biden επέλεξε να ταξιδέψει στην Ουκρανία αντί στην Ανατολική Παλαιστίνη, ή στο Οχάιο, όπου ένα φορτηγό τρένο φορτωμένο με εξαιρετικά τοξικά χημικά εκτροχιάστηκε στις αρχές Φεβρουαρίου.
"Πήγε στην Ουκρανία, μια χώρα εκτός ΝΑΤΟ, της οποίας ο ηγέτης είναι ηθοποιός και προφανώς τώρα οδηγεί τον στρατό μας σε έναν παγκόσμιο πόλεμο.
Πρέπει να διώξουμε αυτόν τον τελευταίο ανόητο της Αμερικής πριν να είναι πολύ αργά", έγραψε στο Twitter η Green.
Καταγραφή111111.PNG


Συγκαλύπτουν την άνοια του προέδρου Biden

Την ίδια ώρα, ο πρώην γιατρός του Λευκού Οίκου, Ronny Jackson κατηγόρησε την κυβέρνηση Biden ότι «συγκαλύπτει» το πρόβλημα άνοιας του Αμερικανού προέδρου Joe Biden και ότι ο ίδιος «έχει χάσει την ικανότητά του να σκέφτεται και να κάνει συλλογισμούς!».
Την περασμένη εβδομάδα ο πρόεδρος Biden πέρασε από ιατρική εξέταση και κατόπιν αυτής ο Λευκός Οίκος ανακοίνωσε ότι κατά την εξέταση διαπιστώθηκε ότι ο πρόεδρος Biden «παραμένει ένας υγιής, σφριγηλός, 80χρονος άνδρας», «κατάλληλος για το καθήκον».
Ο Jockson όμως βγήκε δημοσίως και υποστήριξε ότι οι Αμερικανοί «δεν έμαθαν τίποτα» από την συγκεκριμένη ανακοίνωση.
«Παίρνει κάποια φάρμακα για να περιορίζει την ψυχοδιανοητική του έκπτωση; Αυτή η εξέταση ήταν ανέκδοτο, συγκάλυψη!!» έγραψε στο Twitter ο Jackson, σημειώνοντας ότι στον πρόεδρο Biden δεν έγινε κανένα γνωστικό τεστ.
«Ο Trump είχε κάνει ένα γνωστικό τεστ, γιατί όχι κι ο Biden; Η ικανότητα του Biden να κάνει σκέψεις και συλλογισμούς έχει χαθεί! ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να είναι Πρόεδρος!!» πρόσθεσε ο Jackson που πλέον είναι βουλευτής των Ρεπουμπλικανών.
Μιλώντας στο Fox News, ο Jackson δήλωσε περαιτέρω ότι «η πλειοψηφία των Αμερικανών μπορεί να δει ότι η ψυχοδιανοητική υγεία του Biden βρίσκεται σε πλήρη έκπτωση», προσθέτοντας ότι αυτό «επιβεβαιώνει περαιτέρω ότι αυτή η κυβέρνηση εξακολουθεί να είναι ανένδοτη στην απόκρυψη της αλήθειας».
«Όλοι μπορούν να δουν ότι κάτι δεν πάει καλά – η συγκάλυψη πρέπει να τελειώσει», προέτρεψε ο Jackson.
Την περασμένη εβδομάδα, όταν ο Biden δυσκολεύτηκε να διαβάσει το μήνυμά σε ένα τηλεοπροβολέα και φάνηκε πάλι χαμένος, ο Jackson ζήτησε να υποβληθεί σε άμεση ιατρική εξέταση.
Αλλά και εξέχοντες Δημοκρατικοί εκφράζουν ανησυχίες για την ηλικία του Biden που σημειωτέον δεν έχει ανακοινώσει ακόμη αν θα βάλει ξανά υποψηφιότητα ή όχι για την προεδρία το 2024, αλλά φοβούνται να το πουν δημόσια, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Politico.
Τέλος, σύμφωνα με μια νέα δημοσκόπηση του Harvard CAPS-Harris από την περασμένη εβδομάδα, το 57% των Αμερικανών έχει αμφιβολίες για την ψυχοδιανοητική ικανότητα του Biden, με το 67% εξ αυτών να λέει ότι ο Biden είναι πολύ μεγάλος για να ηγείται της χώρας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης