Τελευταία Νέα
Διεθνή

Τα είδαν οι Δυτικοί και.. ζήλεψαν - Rosoboronexport: Αυτά τα ρωσικά υπερόπλα ζητούν να αγοράσουν ξένες χώρες - Νέες εξαγωγές

Τα είδαν οι Δυτικοί και.. ζήλεψαν - Rosoboronexport: Αυτά τα ρωσικά υπερόπλα ζητούν να αγοράσουν ξένες χώρες - Νέες εξαγωγές
Άχρηστες οι δυτικές κυρώσεις....
«Χρυσές» δουλειές για την ρωσική κρατική αμυντική εταιρεία Rosoboronexport η οποία ανακοίνωσε κατά την διάρκεια της στρατιωτικής αεροπορικής επίδειξης Aero India 2023 πως οι ρωσικές αμυντικές εταιρείες θα υπογράψουν νέα συμβόλαια εξαγωγής, παρά τον εν εξελίξει πόλεμο στην Ουκρανία.
Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της μάλιστα, ορισμένες ξένες χώρες έχουν δείξει έντονο ενδιαφέρον σε κάποια οπλικά συστήματα «με αφορμή την ειδική στρατιωτική επιχείρηση» στη Ουκρανία.
Ο διευθύνων σύμβουλος κατονόμασε κάποια συστήματα τα οποία δοκιμάζονται στο μέτωπο της Ουκρανίας και κέρδισαν έτσι το ενδιαφέρον... ξένων πελατών.
Ειδικότερα, ανάμεσα στα οπλικά συστήματα περιλαμβάνονται τα ελικόπτερα Ka-52E και Mi-171Sh, τα μαχητικά Su-57E και Su-35, τις τακτικές συστοιχίες Iskander-E και τα άρματα μάχης T-90M.
«Οι ξένοι σύμμαχοί μας, προφανώς παρακολουθούν πολύ προσεκτικά την απόδοση του στρατιωτικού μας εξοπλισμού στον πόλεμο.
Ξέρουμε πως μελετάνε επίσημα υλικά που δημοσιεύονται από το ρωσικό υπουργείο άμυνας και από ανταποκριτές ρωσικών μέσων.
Παράλληλα, αξίζει να σημειωθεί πως πρόσφατα το ενδιαφέρον των συμμάχων μας για σύγχρονα ρωσικά προϊόντα έχει αυξηθεί και πιο συγκεκριμένα για τα ελικόπτερα Ka-52E και Mi-171Sh, τα μαχητικά Su-57E και Su-35, τα επιχειρησιακά-τακτικά συστήματα Iskander-E και τα άρματα μάχης T-90M Proryv," δήλωσε.

Άχρηστες οι δυτικές κυρώσεις....

Πάντως, η βιομηχανία της χώρας παρά τις δυτικές κυρώσεις έχει καταφέρει να ξεπεράσει τα προβλήματα και να αυξήσει τελικώς την παραγωγή της αχρηστεύοντας ουσιαστικά το δυτικο Embargo...
Ο Μιχέγιεφ διαβεβαίωσε επίσης πως παρά την αύξηση στην ζήτηση των όπλων από τον ρωσικό στρατό, η βιομηχανία του κράτους βρίσκεται στον σωστό δρόμο για να ολοκληρώσει τις παραγγελίες εξαγωγής σύμφωνα με τα αρχικά πλάνα.
Εκτός από τα έξι συστήματα που ανέφερε ο διευθύνοντας σύμβουλος, ο Ρώσος πρόσθεσε επίσης πως οι ξένοι σύμμαχοι ενδιαφέρονται και για οχήματα υποστήριξης αρμάτων μάχης (BMPT Terminator), για το βαρύ φλογοβόλο σύστημα TOS-1A (εκτοξευτής θερμοβαρικών όπλων), για κατευθυνόμενα πυρομαχικά πυροβολικού, για τα drones Orlan-10E και Orion-E και για παράκτια πυραυλικά συστήματα.
Η ρωσική οικονομία φαίνεται πως ανθεί παρά τις δυσοίωνες προβλέψεις....

Μερικά από τα όπλα των Ρώσων...:
AP_19361453246696.jpg50043927_101.jpg
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης