Τελευταία Νέα
Διεθνή

Biden στο Κίεβο: Έκανε λάθος ο Putin – Περισσότερα όπλα στο Κίεβο, νέες κυρώσεις στη Ρωσία

Biden στο Κίεβο: Έκανε λάθος ο Putin – Περισσότερα όπλα στο Κίεβο, νέες κυρώσεις στη Ρωσία
Οι ΗΠΑ δημιούργησαν ένα συνασπισμό εθνών από τον Ατλαντικό μέχρι τον Ειρηνικό για την υπεράσπιση της Ουκρανίας είπε ο Biden
Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα όπλα στην Ουκρανία και νέες κυρώσεις στη Ρωσία αναμένεται να ανακοινώσει ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Joe Biden κατά την αιφνίδια επίσκεψη του στο Κίεβο όπως ανακοίνωσε ο Λευκός Οίκος.
«Καθώς ο κόσμος ετοιμάζεται να τιμήσει την επέτειο ενός έτους από τη βάναυση εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία, βρίσκομαι σήμερα στο Κίεβο για να συναντηθώ με τον Πρόεδρο Zelensky και να επιβεβαιώσω την ακλόνητη δέσμευσή μας στη δημοκρατία, στην κυριαρχία και στην εδαφική ακεραιότητα της Ουκρανίας.
Όταν ο Putin ξεκίνησε την εισβολή του πριν από σχεδόν ένα χρόνο, νόμιζε ότι η Ουκρανία ήταν αδύναμη και η Δύση διχασμένη.
Πίστευε ότι θα μπορούσε να μας ξεπεράσει.

Αλλά έκανε λάθος.
Σήμερα, στο Κίεβο, συναντώ τον Πρόεδρο Zelensky και την ομάδα του για μια εκτεταμένη συζήτηση σχετικά με την υποστήριξή μας στην Ουκρανία.
Θα ανακοινώσω άλλη μια παράδοση κρίσιμου στρατιωτικού εξοπλισμού, συμπεριλαμβανομένων πυρομαχικών πυροβολικού, αντιαρματικών συστημάτων και ραντάρ εναέριας επιτήρησης για να συνδράμουμε στην προστασία του ουκρανικού λαού από τους εναέριους βομβαρδισμούς.
Και θα ανακοινώσω ότι αργότερα αυτή την εβδομάδα, θα ανακοινώσουμε πρόσθετες κυρώσεις κατά των ελίτ και των εταιρειών που προσπαθούν να αποφύγουν ή να γεμίσουν την πολεμική μηχανή της Ρωσίας.
Τον τελευταίο χρόνο, οι ΗΠΑ δημιούργησαν έναν συνασπισμό εθνών από τον Ατλαντικό έως τον Ειρηνικό για να βοηθήσουν στην υπεράσπιση της Ουκρανίας με άνευ προηγουμένου στρατιωτική, οικονομική και ανθρωπιστική υποστήριξη – και αυτή η υποστήριξη θα διαρκέσει» υποστήριξε ο πρόεδρος Biden.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης