Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ρωσία: Οι Ουκρανοί πίσω από την τρομοκρατική επίθεση στη Γέφυρα της Κριμαίας (8/10/2022)

Ρωσία: Οι Ουκρανοί πίσω από την τρομοκρατική επίθεση στη Γέφυρα της Κριμαίας (8/10/2022)
Η έρευνα απέδειξε ότι οι ουκρανικές μυστικές υπηρεσίες είναι πίσω από την οργάνωση της τρομοκρατικής επίθεσης στη γέφυρα της Κριμαία
Σχετικά Άρθρα
Η έρευνα για την τρομοκρατική επίθεση στη Γέφυρα της Κριμαίας απέδειξε ότι οργανώθηκε από ουκρανικές ειδικές δυνάμεις, δήλωσε ο επικεφαλής της Ερευνητικής Επιτροπής της Ρωσίας Alexander Bastrykin σε συνέντευξή του στο Tass.
«Η έρευνα απέδειξε ότι οι ουκρανικές μυστικές υπηρεσίες είναι πίσω από την οργάνωση της τρομοκρατικής επίθεσης στη γέφυρα της Κριμαίας», είπε.
Υπενθύμισε ότι 12 άτομα, μεταξύ των οποίων υπήκοοι Ουκρανίας, Αρμενίας, Γεωργίας και Ρωσίας, που συμμετείχαν σε αυτό το έγκλημα έχουν ήδη ταυτοποιηθεί και οκτώ από αυτούς βρίσκονται υπό κράτηση.
«Οι μελέτες εμπειρογνωμόνων, συμπεριλαμβανομένων τεχνικών, αποδεικτικών στοιχείων που βρέθηκαν συνεχίζονται.

Η τρομοκρατική επίθεση

Όλες οι διαθέσιμες πληροφορίες συνοψίζονται και αναλύονται για να δημιουργηθεί μια πλήρης εικόνα του συμβάντος και να εντοπιστούν όσοι εμπλέκονται σε αυτό το έγκλημα» είπε.
Η τρομοκρατική επίθεση στη γέφυρα της Κριμαίας διαπράχθηκε το πρωί της 8ης Οκτωβρίου 2022, όταν ένα φορτηγό γεμάτο με εκρηκτικά εξερράγη, καταστρέφοντας δύο ανοίγματα του τμήματος του αυτοκινητόδρομου της γέφυρας που εκτείνεται προς την Κριμαία και προκαλώντας φωτιά στα βαγόνια ενός τρένου που πήγαινε στο Κρασνοντάρ.
Τέσσερα άτομα σκοτώθηκαν στην τρομοκρατική επίθεση.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης