Τελευταία Νέα
Διεθνή

Δεν απειλεί η κλιματική αλλαγή τον πλανήτη με αφανισμό, τα επικίνδυνα «παιχνίδια» μεγαλομανών γύρω της τον απειλούν

Δεν απειλεί η κλιματική αλλαγή τον πλανήτη με αφανισμό, τα επικίνδυνα «παιχνίδια» μεγαλομανών γύρω της τον απειλούν
Ο George Soros ωθεί μια επικίνδυνη τεχνολογία για να δροσίσει τη Γη και να σταματήσει την «κλιματική αλλαγή», όμως θα μπορούσε να οδηγήσει σε τεράστιο αριθμό θανάτων
Σχετικά Άρθρα
Μιλώντας στην Διάσκεψη για την Ασφάλεια στο Μόναχο, ο George Soros, επισήμανε πως «ο πολιτισμός και η ανθρωπότητα, κινδυνεύουν με κατάρρευση εξαιτίας της κλιματικής αλλαγής».
«Ο πολιτισμός μας θα διαταραχθεί σοβαρά από την αύξηση της θερμοκρασίας που θα κάνει πολλά τμήματα του πλανήτη πρακτικά ακατάλληλα για να ζήσει κανείς».
Όπως σχολίασε, παρά τις προσπάθειες που γίνονται για τον περιορισμό της υπερθέρμανσης του πλανήτη, αυτές δεν επαρκούν και δεν έχουν αρκετά αποτελέσματα φέρνοντας τον πλανήτη κοντά σε κρίσιμο σημείο.
Για το λόγο αυτό δήλωσε δεκτικός ακόμη και σε πειραματικές μεθόδους, πως η γεω-ηλιακή τεχνολογία που ουσιαστικά βασίζεται στην ιδέα της αλλοίωσης της ατμόσφαιρας της Γης με στόχο να μπορεί να αντανακλά περισσότερο ηλιακό φως πίσω στο διάστημα και να αυξήσει την ηλιακή ραδιενέργεια που διαχέεται.
Ουσιαστικά η πρόταση βασίζεται στη δημιουργία λευκών συννέφων που θα προσομοιώνουν την αντανάκλαση του φωτός που πετυχαίνουν οι πάγοι.

Τι σημαίνει πρακτικά αυτό;

Ο George Soros θέλει οι άνθρωποι να πάρουν τον έλεγχο της ατμόσφαιρας της Γης για να σταματήσουν την «κλιματική αλλαγή» και προωθεί μια επικίνδυνη τεχνολογία για να δροσίσει τη Γη και να σταματήσει την «κλιματική αλλαγή» που θα μπορούσε όμως να οδηγήσει σε τεράστιο αριθμό θανάτων
Αυτή η ιδέα θα μπορούσε να δημιουργήσει μια παγκόσμια καταστροφή με αποτέλεσμα τον θάνατο εκατομμυρίων ανθρώπων και ζώων.
Σύμφωνα με το Fox News, ο Soros στη Διάσκεψη Ασφαλείας του Μονάχου την Πέμπτη καυχήθηκε ότι είχε ανακαλύψει μια διαδικασία όπου δημιουργούνται λευκά σύννεφα για να αντανακλούν το φως του ήλιου μακριά από τις θερμαινόμενες περιοχές για να αποτρέψουν το λιώσιμο των πάγων.
Ιδιαίτερα, όπως ισχυρίστηκε, τα φύλλα πάγου που λιώνουν στη Γροιλανδία, θα μπορούσαν να καταστρέψουν τον ανθρώπινο πολιτισμό.

«Το λιώσιμο του στρώματος πάγου της Γροιλανδίας θα αύξανε το επίπεδο των ωκεανών κατά επτά μέτρα.
Αυτό αποτελεί απειλή για την επιβίωση του πολιτισμού μας», είπε ο Soros, και πρόσθεσε πως «προσπαθώντας να μάθω αν θα μπορούσε να γίνει κάτι για να το αποφύγω, κατευθύνθηκα στον Sir David King, έναν επιστήμονα του κλίματος που ήταν επικεφαλής επιστημονικός σύμβουλος προηγούμενων βρετανικών κυβερνήσεων.
Ο Sir David King έχει ένα σχέδιο να επιδιορθώσει το κλιματικό σύστημα.
Θέλει να αναδημιουργήσει το εφέ albedo δημιουργώντας λευκά σύννεφα ψηλά πάνω από τη γη.
Με τις κατάλληλες επιστημονικές διασφαλίσεις και σε συνεννόηση με τις τοπικές ιθαγενείς κοινότητες, αυτό το έργο θα μπορούσε να βοηθήσει στην αποκατάσταση του κλιματικού συστήματος της Αρκτικής που διέπει ολόκληρο το παγκόσμιο κλιματικό σύστημα», εξήγησε.
01_1.jpg
Το «σχέδιο» που υποστηρίζουν ο Soros και ο King ονομάζεται ηλιακή γεωμηχανική.

Αυτή η ιδέα δεν θα σώσει τον πολιτισμό, αλλά έχει τη δυνατότητα να τον καταστρέψει.
Όπως έχει αναφέρει προηγουμένως το Gateway Pundit, οι κίνδυνοι της ηλιακής γεωμηχανικής είναι μεγάλοι, σύμφωνα με μια μελέτη:
1. Η εφαρμογή και η αποτυχία διατήρησης αυτής της τεχνολογίας θα αφήσει τα είδη σε όλο τον κόσμο ανίκανα να αντιμετωπίσουν τις μεταβαλλόμενες συνθήκες, προκαλώντας μαζική εξαφάνιση.
2. θα μπορούσε να οδηγήσει σε παγκόσμια πείνα,
3. να διαταράξει τους μουσώνες στην Ασία και
4. να αυξήσει τις ξηρασίες, ιδιαίτερα στην Αφρική, θέτοντας σε κίνδυνο τόσο τις πηγές τροφής όσο και νερού για δύο δισεκατομμύρια ανθρώπους.

Μια ακόμη πιο τρομακτική αλήθεια είναι ότι η ηλιακή γεωμηχανική είναι μια σχετικά φθηνή τεχνολογία.

Μια χώρα θα μπορούσε να χρηματοδοτήσει και να εφαρμόσει πλήρως αυτήν την τεχνολογία μόνη της ως όπλο για να επιτύχει τους γεωπολιτικούς της στόχους, εάν χρειαζόταν, και ως μηχανισμό αυτοάμυνας.
Επειδή μια χώρα θα μπορούσε να έχει τη δυνατότητα να αλλάξει το κλίμα και ενδεχομένως να σκοτώσει δισεκατομμύρια ανθρώπους, αυτό μπορεί να οδηγήσει στον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο.
Ένας νέος παγκόσμιος πόλεμος με ανταλλαγή πυρηνικών όπλων θα τελείωνε τη ζωή στη Γη που χάνει η ηλιακή γεωμηχανική.
Οι κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένης της Αμερικής, πρέπει να απαγορεύσουν αυτό το επικίνδυνο τεχνολογικό σχέδιο προτού εφαρμοστεί.
Η μοίρα του κόσμου κρέμεται στην ισορροπία.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης