Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ολοκληρώθηκε η ακροαματική διαδικασία της Καϊλή – «Είναι μητέρα βρέφους δεν μπορεί να παραμένει υπό κράτηση» λένε οι δικηγόροι

Ολοκληρώθηκε η ακροαματική διαδικασία της Καϊλή – «Είναι μητέρα βρέφους δεν μπορεί να παραμένει υπό κράτηση» λένε οι δικηγόροι
Η Εύα Καϊλή, σύμφωνα με τους δικηγόρους της, μίλησε στο τέλος της διαδικασίας και υποστήριξε πως όλο αυτό της έχει στοιχίσει πολικά και επαγγελματικά καθώς και έχει δημιουργηθεί μια κατάσταση που την έχει διαλύσει σαν άνθρωπος
Ολοκληρώθηκε η ακροαματική διαδικασία για το αίτημα αποφυλάκισης με περιοριστικούς όρους της Εύας Καϊλή και αυτό που αναμένεται είναι η απόφαση του Προδικαστικού Συμβουλίου.
Η Εύα Καϊλή, σύμφωνα με τους δικηγόρους της, μίλησε στο τέλος της διαδικασίας και υποστήριξε πως όλο αυτό της έχει στοιχίσει πολικά και επαγγελματικά καθώς και έχει δημιουργηθεί μια κατάσταση που την έχει διαλύσει σαν άνθρωπος.
Παράλληλα η υπεράσπιση της κ.Καϊλή επανέλαβε ότι η κατάσταση για την πρώην αντιπρόεδρο του Ευρωκοινοβουλίου είναι δύσκολη καθώς είναι μητέρα ενός παιδιού 24 μηνών και δε μπορεί να παραμένει υπό κράτηση. Από ακροαματική διαδικασία πέρασαν επίσης ο Βέλγος ευρωβουλευτής, Μάρκ Ταραμπέλα, καθώς και ο Αντόνιο Παντσέρι.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, αυτή τη φορά αν είναι πάλι αρνητική η απόφαση για την κυρία Καϊλή να ασκηθεί έφεση. Οι δικηγόροι της πάντως θα προσπαθήσουν να πείσουν ότι η Εύα Καϊλή δεν είναι ύποπτη φυγής και δε θα αλλοιώσει στοιχεία για την υπόθεση.
Ο δικηγόρος της, Σβεν Μαρί τονίζει ότι ο χώρος για μία μητέρα δεν είναι στις φυλακές αλλά να είναι στο σπίτι με το παιδί της.
Συγκεκριμένα, ο δικηγόρος της είπε: «Θα ζητήσουμε αφεθεί ελεύθερη με περιοριστικούς όρους, μία επιλογή είναι και το βραχιολάκι. Το θέμα της κράτησης της κυρίας Καϊλή είναι μία δύσκολη κατάσταση επειδή είναι μητέρα ενός παιδιού 24 μηνών και πιστεύω ότι θα πρέπει να είναι στο σπίτι με το παιδί της».

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης