Τελευταία Νέα
Διεθνή

Varchelli (Ούγγρος επίτροπος): Οι ευρωβουλευτές είναι ηλίθιοι - Σάλος στο Κοινοβούλιο

Varchelli (Ούγγρος επίτροπος): Οι ευρωβουλευτές είναι ηλίθιοι - Σάλος στο Κοινοβούλιο
Ο Varchelli είχε ήδη τη φήμη ότι είναι αγενής και επιθετικός με τους υπαλλήλους
Σάλος προκλήθηκε στο Ευρωκοινοβούλιο απέναντι στον επίτροπο της Ουγγαρίας στην ΕΕ, Oliver Varchelli, ο οποίος φάνηκε να τους αποκαλεί «ηλίθιους» σε μια... καυτή στιγμή κατά τη διάρκεια της ολομέλειας της Τρίτης 15 Φεβρουαρίου.
Ο Ευρωπαίος επίτροπος Γειτονίας και Διεύρυνσης βρίσκεται πλέον αντιμέτωπος με αναρίθμητα αιτήματα για την παραίτησή του, αφού ένα μικρόφωνο στο Ευρωκοινοβούλιο τον έπιασε να μουρμουρίζει ότι οι ευρωβουλευτές είναι «ηλίθιοι», κατά τη διάρκεια μιας συνεδρίασης για τα Δυτικά Βαλκάνια.
«Πόσοι άλλοι ηλίθιοι είναι ακόμα εκεί;» αναρωτήθηκε ο Ούγγρος επίτροπος, ο οποίος είναι υπεύθυνος για τις υποψηφιότητες των χωρών προς ένταξη στην Ευρωπαϊκή Ενωση.
Ο Varchelli είχε ήδη τη φήμη ότι είναι αγενής και επιθετικός με τους υπαλλήλους και οι ευρωβουλευτές τον περασμένο μήνα ζήτησαν από την Επιτροπή να τον ερευνήσει για τη στάση του απέναντι στους Σέρβους εθνικιστές.
Το πρωί της Τετάρτης, ο Varchelli δήλωσε ότι λυπάται για αυτό που περιέγραψε ως «παρεξήγηση», προσθέτοντας ότι τα σχόλιά του ακούστηκαν «εκτός πλαισίου».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης