Τελευταία Νέα
Διεθνή

Απίθανο να εμφανιστούν τα Abrams στην Ουκρανία – Δεν θα τα δώσουν οι ΗΠΑ

Απίθανο να εμφανιστούν τα Abrams στην Ουκρανία – Δεν θα τα δώσουν οι ΗΠΑ
Έσυραν τη Γερμανία να στείλουν τανκ, και αυτοί θα κάνουν πίσω εκτιμά Ρώσος διπλωμάτης
Σχετικά Άρθρα
Την εκτίμηση ότι είναι απίθανο να εμφανιστούν τα αμερικανικά άρματα μάχης Abrams στην Ουκρανία διατύπωσε ο Ρώσος διπλωμάτης και επικεφαλής της ρωσικής αντιπροσωπείας στη Βιέννη για τη στρατιωτική ασφάλεια και τον έλεγχο των όπλων, Konstantin Gavrilov.
«Η Ουάσινγκτον δεν πρόκειται πραγματικά να παραδώσει άρματα μάχης Abrams στο Κίεβο και είναι απίθανο να εμφανιστούν στην Ουκρανία.
Οι Αμερικάνοι με επιδέξιο τρόπο κατάφεραν να σύρουν τη Γερμανία σε αυτή την περιπέτεια, υποσχόμενοι ότι θα παραδώσουν τα τανκ Abrams και τώρα επί της ουσίας αναγκάζουν τους Γερμανούς να παραδώσουν τα δικά τους άρματα μάχης.
Και πραγματικά, πιστεύω, ότι οι Αμερικάνοι δεν θα δώσουν τα Abrams και εκτιμώ ότι θα είναι απίθανο να τα δούμε στην Ουκρανία» υπογράμμισε μιλώντας στο ρωσικό τηλεοπτικό δίκτυο Rossiya 24 ο Gavrilov.
Υπενθυμίζεται πως στις 25 Ιανουαρίου οι ΗΠΑ δεσμεύτηκαν να στείλουν 31 άρματα μάχης Abrams στην Ουκρανία, ενώ την ίδια ημέρα και η Γερμανία ανακοίνωσε πως θα στείλει στο Κίεβο 14 άρματα μάχης Leopard 2.
Η Ουκρανία ευελπιστεί πως έως τα τέλη Μαρτίου θα έχει λάβει έως και 140 άρματα μάχης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης