Τελευταία Νέα
Διεθνή

Σεισμός στην Τουρκία – Απίστευτο βίντεο: Κτίριο έγειρε και αποκαλύφθηκε ότι δεν είχε θεμέλια!

Σεισμός στην Τουρκία – Απίστευτο βίντεο: Κτίριο έγειρε και αποκαλύφθηκε ότι δεν είχε θεμέλια!
Το κτίριο χτίστηκε στον… «αέρα» αφού τα θεμέλιά του είναι κυριολεκτικά ανύπαρκτα
Σχετικά Άρθρα
Απίστευτο βίντεο κάνει τον γύρο του διαδικτύου αποκαλύπτει το μέγεθος του εγκλήματος που συντελέστηκε στην Τουρκία.
Όπως φαίνεται στο βίντεο, που δημοσίευσε η Sabah ακούγονται δύο άνδρες να μην πιστεύουν στα μάτια τους όσο δείχνουν ένα κτήριο το οποίο έγειρε προς τα πίσω φανερώνοντας πως χτίστηκε στον… «αέρα» αφού τα θεμέλιά του είναι κυριολεκτικά ανύπαρκτα.
Πρόκειται για πενταόροφη πολυκατοικία η οποία να μεν δεν γκρεμίστηκε αλλά έγειρε με τέτοιο τρόπο που είναι πλέον ακατάλληλη για κατοίκηση.
Στο απόσπασμα των 40 περίπου δευτερολέπτων οι άνδρες ακούγονται να λένε ότι δεν υπάρχουν ρωγμές στο κτήριο και πως δεν έχουν σπάσει ούτε τα τζάμια.
«Δεν μπορώ να το πιστέψω, κοίτα εδώ!» λέει ο ένας όσο η κάμερα δείχνει πως το κτήριο ουσιαστικά κατασκευάστηκε στο έδαφος χωρίς τις απαραίτητες κολώνες και θεμελιώσεις.
Σχολιαστές στην τουρκική εφημερίδα Sabah επισημαίνουν πως πρόκειται για μέθοδο κατασκευής που ονομάζεται «γενική κοιτόστρωση» η οποία ωστόσο έχει γίνει τόσο επιφανειακά που είχε σαν αποτέλεσμα το έδαφος κάτω από το κτήριο να «ρευστοποιηθεί» κατά τον σεισμό και να επιφέρει αυτό το τρομακτικό αποτέλεσμα.



www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης