Τελευταία Νέα
Διεθνή

Πυρά Zakharova: Η Δύση αγνοεί τους χιλιάδες θανάτους στη Συρία – Είναι τερατώδες

Πυρά Zakharova: Η Δύση αγνοεί τους χιλιάδες θανάτους στη Συρία – Είναι τερατώδες
Θα συνεχίσουμε την ανθρωπιστική βοήθεια προς τη Συρία διαμηνύει η Ρωσία
Σχετικά Άρθρα
Πυρά στη Δύση ότι αγνοεί τους χιλιάδες θανάτους και τις τεράστιες καταστροφές στη Συρία από τους καταστροφικούς σεισμούς εξαπέλυσε η εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών της Ρωσίας, Maria Zakharova, η οποία δεσμεύτηκε ότι η Ρωσία θα συνεχίσει την ανθρωπιστική της βοήθεια προς τη Συρία.
«Η συλλογική Δύση αγνόησε το γεγονός ότι ο σεισμός με επίκεντρο την Τουρκία είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο χιλιάδων ανθρώπων και φρικτές καταστροφές στη Συρία.
Αυτό δεν είναι τίποτα παρά μια ένδειξη της πολιτικοποιημένης προσέγγισης από την οποία καθοδηγείται η Δύση στη διαδικασία παροχής ανθρωπιστικής βοήθειας στους πληγέντες σε αυτήν τη χώρα.
Αυτό είναι κάτι τερατώδες» υπογράμμισε η Zakharova, τη στιγμή που το Κρεμλίνο διαβεβαιώνει πως η Ρωσία θα συνεχίσει να προσφέρει ανθρωπιστική βοήθεια στη Συρία.
«Προσφέρουμε βοήθεια στη Συρία μέσω διαφόρων καναλιών και θα συνεχίσουμε να το πράττουμε» υποστήριξε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, Dmitry Peskov, επισημαίνοντας πως η Συρία είναι ένα κυρίαρχο κράτος που λαμβάνει μόνο του τις αποφάσεις για τη λειτουργία των συνόρων της.

www.bankingnes.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης