Τελευταία Νέα
Διεθνή

Medvedev: Αυξάνουμε την παραγωγή τανκς σε μία πρώτη απάντηση στην ενίσχυση της Ουκρανίας από τη Δύση

Medvedev: Αυξάνουμε την παραγωγή τανκς σε μία πρώτη απάντηση στην ενίσχυση της Ουκρανίας από τη Δύση
Ο  Zelensky επισκέφθηκε διάφορες ευρωπαϊκές χώρες αυτή την εβδομάδα σε μια προσπάθεια να εξασφαλίσει μαχητικά αεροσκάφη και όπλα μεγάλης εμβέλειας
Ο αντιπρόεδρος του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσίας, Dmitry Medvedev δήλωσε κατά τη διάρκεια επίσκεψης σε εργοστάσιο αρμάτων μάχης στην πόλη Ομσκ της Σιβηρίας την Πέμπτη (9/2/2023) ότι η Μόσχα θα αυξήσει την παραγωγή τανκς ως απάντηση στις προμήθειες όπλων από τη Δύση στην Ουκρανία.
«Όπως γνωρίζουμε, ο αντίπαλός μας (σ.σ. Ουκρανία) εκλιπαρεί στο εξωτερικό για αεροπλάνα, πυραύλους, τανκς. Πώς πρέπει να απαντήσουμε;
Είναι σαφές ότι σε αυτήν την περίπτωση, είναι φυσικό για εμάς να αυξήσουμε την παραγωγή διαφόρων οπλισμών, συμπεριλαμβανομένων σύγχρονων αρμάτων μάχης», σημείωσε ο πρώην πρόεδρος της Ρωσίας.
Ο Ουκρανός πρόεδρος Volodymyr Zelensky επισκέφθηκε διάφορες ευρωπαϊκές χώρες αυτή την εβδομάδα σε μια προσπάθεια να εξασφαλίσει μαχητικά αεροσκάφη και όπλα μεγάλης εμβέλειας που λέει ότι χρειάζονται για να υπερασπιστεί τη χώρα του από τις ρωσικές δυνάμεις.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης