Τελευταία Νέα
Διεθνή

Στα 5 δισ. τα κέρδη της Deutsche Bank το 2022 - Πέτυχε ο μετασχηματισμός

tags :
Στα 5 δισ. τα κέρδη της Deutsche Bank το 2022 - Πέτυχε ο μετασχηματισμός
Η γερμανική τράπεζα ανακοίνωσε σχεδόν διπλάσια μεγέθη από την εκτίμηση μεταξύ των αναλυτών που συμμετείχαν σε δημοσκόπηση του Reuters
Το 10ο συνεχόμενο τρίμηνο κερδών της ανακοίνωσε η Deutsche Bank, λαμβάνοντας ώθηση από τα υψηλότερα επιτόκια και τις ευνοϊκές συνθήκες της αγοράς.
Η Deutsche Bank ανακοίνωσε καθαρά κέρδη 1,8 δισ. ευρώ για το τέταρτο τρίμηνο, ανεβάζοντας τα ετήσια καθαρά κέρδη της για το 2022 στα 5 δισ. ευρώ.
Η γερμανική τράπεζα ανακοίνωσε σχεδόν διπλάσια μεγέθη από την εκτίμηση μεταξύ των αναλυτών που συμμετείχαν σε δημοσκόπηση του Reuters για το τέταρτο τρίμηνο και ξεπέρασε την πρόβλεψη για 4,29 δισ. ευρώ για το έτος.
Το 2019, η Deutsche Bank ξεκίνησε ένα σαρωτικό σχέδιο αναδιάρθρωσης για τη μείωση του κόστους και τη βελτίωση της κερδοφορίας, το οποίο περιελάμβανε την έξοδο από τις παγκόσμιες δραστηριότητες πωλήσεων και συναλλαγών μετοχών, τη μείωση της επενδυτικής τραπεζικής και τη μείωση περίπου 18.000 θέσεων εργασίας έως το τέλος του 2022.
Το ετήσιο αποτέλεσμα σηματοδοτεί σημαντική βελτίωση σε σχέση με το 1,9 δισ. ευρώ που αναφέρθηκε το 2021, και ο διευθύνων σύμβουλος Christian Sewing δήλωσε ότι η τράπεζα "μετασχηματίστηκε με επιτυχία" τα τελευταία τριάμισι χρόνια.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης