Διεθνή

Bonus σε Ρώσους που καταστρέφουν ή «αιχμαλωτίζουν» Leopard και Abrams

Bonus σε Ρώσους που καταστρέφουν ή «αιχμαλωτίζουν» Leopard και Abrams
Το ποσό κυμαίνεται από 1.400 μέχρι 42.800 δολάρια
Σχετικά Άρθρα
Bonus που κυμαίνεται από 100.000 έως 3 εκατομμύρια ρούβλια (από 1.400 έως 42.800 δολάρια) θα δίνεται σε όποιον Ρώσο στρατιώτη καταφέρνει να καταστρέψει ή να «αιχμαλωτίσει» ένα Νατοϊκό άρμα μάχηςLeopard ή Abrams – σύμφωνα με διάταγμα που υπέγραψε ο κυβερνήτης της ρωσικής επαρχίας Trans-Baikal, Alexander Osipov.
Όπως αναφέρεται, το υψηλότερο bonus θα δίνεται σε όποιον στρατιώτη καταφέρει να «αιχμαλωτίσει» ένα τέτοιο άρμα εν λειτουργία, αν και επισημαίνεται πως οι μάχιμοι Ρώσοι θα πρέπει να συγκρατούν τη γενναιότητα τους, εάν αυτό τους θέτει σε κίνδυνο.
Ερωτηθείς για την πρωτοβουλία αυτή, ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, Dmitry Peskov είπε ότι θα πρέπει να ενθαρρύνουν τους Ρώσους στρατιώτες που συμμετέχουν στην ειδική στρατιωτική επιχείρηση στην Ουκρανία.
«Όσον αφορά αυτά τα άρματα μάχης, έχουμε πει ότι όλα θα καούν, πόσο μάλλον όταν υπάρχουν και τέτοια κίνητρα» είπε ο Peskov, αναφέροντας πως αντίστοιχες κινήσεις πιθανότατα να γίνουν και από επικεφαλής επιχειρήσεων.
«Διάφορα ποσά έχουν προσφερθεί για καμένα, κατεστραμμένα ή υπό αιχμαλωσία άρματα, κάτι που αποτελεί μια ακόμα απόδειξη της ενότητας και το πώς ο καθένας μπορεί να συνεισφέρει είτε άμεσα είτε έμμεσα, έτσι ώστε να επιτευχθούν οι βασικοί στόχοι που έχουν τεθεί στο πλαίσιο της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης» τόνισε ο Peskov.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης