Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ιερουσαλήμ - επίθεση ενόπλου σε συναγωγή: Συνελήφθησαν 42 άτομα - Ο ισραηλινός στρατός ενισχύει τις δυνάμεις του στη Δυτική Όχθη

Ιερουσαλήμ - επίθεση ενόπλου σε συναγωγή: Συνελήφθησαν 42 άτομα - Ο ισραηλινός στρατός ενισχύει τις δυνάμεις του στη Δυτική Όχθη
Έγιναν 42 συλλήψεις από την ισραηλινή αστυνομία
Σχετικά Άρθρα
Σε 42 συλλήψεις προχώρησε η ισραηλινή αστυνομία, μετά την ένοπλη επίθεση 21χρονου Παλαιστίνιου σε συναγωγή σε συναγωγή στη συνοικία Neve Yaakov της Ιερουσαλήμ, που είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν  τη ζωή τους 7 άνθρωποι και να τραυματιστούν ακόμη δέκα.
Σύμφωνα με την αστυνομία, συνελήφθησαν 42 άτομα για ανάκριση κατά τη διάρκεια της νύχτας και μερικά από αυτά είναι μέλη της οικογένειας του δράστη.
Επίσης, που συνελήφθησαν γείτονες του ένοπλου, ο οποίος έπεσε νεκρός από ουρά αστυνομικών λίγο μετά την επίθεση και δεν προέκυψε όιτ ήταν μέλος κάποιας οργάνωσης.

Ο ισραηλινός στρατός ενισχύει τις δυνάμεις του στη Δυτική Όχθη

Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε το Σάββατο 28/1 ότι ενισχύει τις δυνάμεις του στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη, μία ημέρα μετά την επίθεση Παλαιστίνιου ενόπλου σε συναγωγή σε προάστιο της Ιερουσαλήμ που οδήγησε στον θάνατο 7 ανθρώπους.
"Έπειτα από αξιολόγηση της κατάστασης από τις IDF (Ισραηλινές Δυνάμεις Άμυνας), αποφασίστηκε να ενισχυθεί η Μεραρχία της Ιουδαίας και της Σαμάρειας (Δυτική Όχθη) με ένα επιπρόσθετο τάγμα", ανακοίνωσε ο ισραηλινός στρατός.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης