Τελευταία Νέα
Διεθνή

Kim Yo- jong (Β. Κορέα – αδελφή Kim): Ο ηρωικός ρωσικός στρατός θα κάνει σκόνη και παλιοσίδερα τα όπλα των ΗΠΑ και της Δύσης

Kim Yo- jong (Β. Κορέα – αδελφή Kim): Ο ηρωικός ρωσικός στρατός θα κάνει σκόνη και παλιοσίδερα τα όπλα των ΗΠΑ και της Δύσης
Η αδελφή του ηγέτη της Βόρειας Κορέας τόνισε επίσης ότι η Ουκρανία «δεν είναι μια έρημος στη Μέση Ανατολή, όπου πριν από 20 χρόνια τα τανκς των ΗΠΑ ήταν ελεύθερα να εξαλείψουν οποιαδήποτε ελευθερία»
Η Λαϊκή Δημοκρατία της Κορέας (ΛΔΚ) θα «στέκεται πάντα στο ίδιο χαράκωμα» πλάι-πλάι με τον ρωσικό στρατό και τον ρωσικό λαό δήλωσε η Kim Yo-jong, αδελφή του ηγέτη της χώρας, Kim Jong –un και αναπληρώτρια επικεφαλής στο Τμήμα Πληροφοριών του Εργατικού Κόμματος.
Σε δήλωσή της που δόθηκε στη δημοσιότητα από το πρακτορείο ειδήσεων KCNA τονίζει ότι η Βόρεια Κορέα «θα στέκεται πάντα στο ίδιο χαράκωμα, μαζί με τον στρατό και τον λαό της Ρωσίας, που ξεσηκώθηκαν για να υπερασπιστούν την αξιοπρέπεια και την τιμή του κράτους και της κυριαρχίας. και την ασφάλεια της χώρας τους».
Κατηγόρησε την απόφαση των ΗΠΑ να παραδώσουν άρματα μάχης Abrams στην Ουκρανία ως «ένα βδελυρό βήμα».

Παλιοσίδερα τα όπλα των ΗΠΑ

«Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι οποιαδήποτε όπλα για τα οποία υπερηφανεύονται οι ΗΠΑ και η Δύση θα γίνουν σκόνη και θα μετατραπούν σε παλιοσίδερα μπροστά στο αδυσώπητο μαχητικό πνεύμα και τη δύναμη του ηρωικού στρατού και του λαού της Ρωσίας», δήλωσε η Kim Yo—jong.
Η αδελφή του ηγέτη της Βόρειας Κορέας τόνισε επίσης ότι η Ουκρανία «δεν είναι μια έρημος στη Μέση Ανατολή, όπου πριν από 20 χρόνια τα τανκς των ΗΠΑ ήταν ελεύθερα να εξαλείψουν οποιαδήποτε ελευθερία» και εξέφρασε την άποψη ότι αν δεν ήταν οι Ηνωμένες Πολιτείες, τότε «ο κόσμος θα γινόταν ένα πιο φωτεινό, πιο ασφαλές και πιο ειρηνικό μέρος».
«Καμία απερίσκεπτη ενέργεια δεν θα αφήσει τις δυνάμεις του ιμπεριαλιστικού συνασπισμού να υπερνικήσουν το ηρωικό πνεύμα του στρατού και του λαού της Ρωσίας, που διακρίνονται από φλογερό πατριωτισμό, ανθεκτικότητα και ισχυρό ηθικό», σημείωσε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης