Τελευταία Νέα
Διεθνή

Αινιγματική δήλωση Tony Blair: Έρχεται νέα σειρά εμβολίων για τις χειρότερες ασθένειες - Άμεση καταγραφή εμβολιασμένων και μη

Αινιγματική δήλωση Tony Blair: Έρχεται νέα σειρά εμβολίων για τις χειρότερες ασθένειες - Άμεση καταγραφή εμβολιασμένων και μη
Οι... ανησυχίες Blair 

Μετά την δηλώσεις του όπου ζήτησε να δημιουργηθούν ψηφιακές βιβλιοθήκες που θα μπορούν να καταγράφουν την κατάσταση εμβολιασμού των ανθρώπων σε όλο τον κόσμο, ο Tony Blair «ξαναχτυπά» στο Davos για τις μελλοντικές πανδημίες σημειώνοντας πως έρχονται και άλλα.. εμβόλια.
Σε μια συζήτηση του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ για τον περιορισμό της επόμενης μεγάλης επιδημίας ιογενούς νόσου, ο πρώην πρωθυπουργός της Αγγλίας είπε ότι όλες οι χώρες χρειάζονται «κατάλληλη ψηφιακή υποδομή» για να εντοπίσουν ποιος έχει κάνει εμβόλια ή όχι
Ο πρώην βρετανός πρωθυπουργός αποκάλυψε.. ότι έρχεται μία «νέα σειρά ενέσιμων εμβολίων» τα επόμενα χρόνια και τα οποία «πρόκειται να αντιμετωπίσουν μερικές από τις χειρότερες ασθένειες» και συνεπώς γι’ αυτό πρέπει να ελέγχονται.
«Νομίζω ότι δεν θα έχετε την εστίαση που χρειάζεται, εκτός αν ξεκαθαριστούν 2 πράγματα. Το ένα είναι ότι υπάρχει μία συνεχής πρόκληση και ευκαιρία και δεν αφορά μόνο τον COVID, αλλά το γεγονός ότι θα έχουμε μία ολοκαίνουργια σειρά εμβολίων, ενέσιμων, που πρόκειται να αντιμετωπίσουν μερικές από τις χειρότερες ασθένειες. Μας δίνουν την ευκαιρία να κάνουμε μεγάλες αλλαγές στην υγεία».
Ο Blair είπε επίσης ότι «η ψηφιοποίηση στην υγειονομική περίθαλψη είναι ένας από τους σπουδαίους παράγοντες που αλλάζουν το παιχνίδι» και ότι «θα πρέπει να βοηθήσουμε τις χώρες να αναπτύξουν μια εθνική ψηφιακή υποδομή που θα χρειαστούν με αυτά τα νέα εμβόλια».

Οι... ανησυχίες Blair 

Ο ίδιος έχει ζητήσει εδώ και καιρό την ανάπτυξη τεχνολογίας για την καταγραφή της κατάστασης των εμβολίων παγκοσμίως. Σε ένα άρθρο του 2021 σχετικά με το «πώς να εμβολιαστεί ολόκληρος ο κόσμος» , ο Μπλερ είπε ότι «η συστηματοποίηση όλων των πληροφοριών που εμπλέκονται στην ανάπτυξη του εμβολίου θα παράσχει ζωτικά δεδομένα» και «θα επιτρέψει στις κυβερνήσεις να εστιάσουν με ακρίβεια [στην] ανάπτυξη των εμβολίων και να παρακολουθήσουν την πρόοδο». .
Στο πάνελ του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, ο Blair συζήτησε επίσης την «ανισότητα των εμβολίων», η οποία έχει δει πολύ υψηλότερα ποσοστά εμβολιασμού στις πλούσιες χώρες.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης