Τελευταία Νέα
Διεθνή

Γιατί η Ρωσία δοκίμασε το σύστημα αεράμυνας S-300 στα περίχωρα της Μόσχας

Γιατί η Ρωσία δοκίμασε το σύστημα αεράμυνας S-300 στα περίχωρα της Μόσχας
Τι ανακοίνωσε το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας - Στην άσκηση συμμετείχαν περισσότεροι από 150 στρατιώτες
Εκπαιδευτική άσκηση, με τη συμμετοχή πυραυλικού συστήματος εδάφους-αέρος S-300, πραγματοποιήθηκε στην περιοχή της Μόσχας για να αποκρούσει ψευδείς αεροπορικές επιθέσεις του εχθρού σε μεγάλες στρατιωτικές και διοικητικές εγκαταστάσεις, ανέφερε το ρωσικό υπουργείο Άμυνας στον ιστότοπό του το Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2023.
«Στην Περιφέρεια της Μόσχας, πραγματοποιήθηκε εκπαιδευτική άσκηση στην οποία συμμετείχε το προσωπικό της ταξιαρχίας αντιαεροπορικών πυραύλων της Δυτικής Στρατιωτικής Περιφέρειας, η οποία είχε σχεδιαστεί για να αποκρούει αεροπορικές επιθέσεις σε μεγάλες στρατιωτικές, βιομηχανικές και διοικητικές εγκαταστάσεις», ανέφερε η Δυτική Στρατιωτική Περιφέρεια.
Σύμφωνα με το Υπουργείο Άμυνας, καθώς οι στρατιώτες βάδιζαν προς την καθορισμένη ζώνη μάχης του πυραυλικού συστήματος S-300, απέκρουσαν επίθεση από μια εικονική ομάδα σαμποτέρ του εχθρού σε αυτοκινητοπομπή.
Κάτω από το κάλυμμα ενός προπετάσματος καπνού, η συνοδεία κατάφερε να βγει από την επίθεση και να συνεχίσει να εκτελεί τα καθήκοντά της
Στην άσκηση συμμετείχαν περισσότεροι από 150 στρατιώτες που έφεραν ειδικό εξοπλισμό.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης