Τελευταία Νέα
Διεθνή

Οι Ρώσοι κατέστρεψαν αποθήκη πυρομαχικών στο Kharkov και σκότωσαν 35 Ουκρανούς στρατιωτικούς

Οι Ρώσοι κατέστρεψαν αποθήκη πυρομαχικών στο Kharkov και σκότωσαν 35 Ουκρανούς στρατιωτικούς
Η αεροπορία και το πυροβολικό της Δυτικής Στρατιωτικής Περιφέρειας προκάλεσαν πλγήματα σε μονάδες της 103ης Ταξιαρχίας Εδαφικής Άμυνας στην περιοχή του οικισμού Berestovoye στην περιοχή Kharkov
Οι ρωσικές δυνάμεις κατέστρεψαν μια αποθήκη πυρομαχικών των ενόπλων δυνάμεων της Ουκρανίας, ενώ σκότωσαν περισσότερους από 35 στρατιωτικούς στο Kharkov, ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Άμυνας, Igor Konanshenkov.
Η αεροπορία και το πυροβολικό της Δυτικής Στρατιωτικής Περιφέρειας προκάλεσαν πλγήματα σε μονάδες της 103ης Ταξιαρχίας Εδαφικής Άμυνας στην περιοχή του οικισμού Berestovoye στην περιοχή Kharkov, στην κατεύθυνση Kupyansk.
Περισσότεροι από 35 Ουκρανοί στρατιωτικοί σκοτώθηκαν ενώ ένα τεθωρακισμένο όχημα μάχης και δύο οχήματα καταστράφηκαν», είπε.
Ο Konashenkov πρόσθεσε ότι οι ρωσικές δυνάμεις κατέστρεψαν μια αποθήκη πυρομαχικών πυροβολικού των ενόπλων δυνάμεων της Ουκρανίας κοντά στο χωριό Vodiane στη Λαϊκή Δημοκρατία του Donetsk καθώς και έναν αμερικανικό σταθμό ραντάρ στην περιοχή Malinovka.
Σύμφωνα με τον ίδιο, οι ρωσικές ένοπλες δυνάμεις έπληξαν επίσης το διοικητήριο του 36ου τάγματος τυφεκιοφόρων της εδαφικής άμυνας των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας στο Donetsk.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης