Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ομολογία της δυστοπίας στο Νταβός: Στόχος του WEF η δημιουργία της Νέας Παγκόσμιας Τάξης – Οι πόλεις θα είναι…φυλακές

Ομολογία της δυστοπίας στο Νταβός: Στόχος του WEF η δημιουργία της Νέας Παγκόσμιας Τάξης – Οι πόλεις θα είναι…φυλακές
«Εδώ στο WEF… υπάρχει πολλή συζήτηση για το ποια θα είναι η νέα παγκόσμια τάξη πραγμάτων…» αποκάλυψε βασικός ομιλητής στις εργασίες του Νταβός
Σχετικά Άρθρα
Ένας ομιλητής στο Νταβός περιέγραψε εύγλωττα την ατζέντα του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (WEF) όταν δήλωσε ότι ο στόχος είναι να δημιουργηθεί μια «νέα παγκόσμια τάξη».
Οι παρατηρήσεις έγιναν από τον Bilawal Bhutto Zardari, υπουργό Εξωτερικών του Πακιστάν.
«Εδώ στο WEF… υπάρχει πολλή συζήτηση για το ποια θα είναι η νέα παγκόσμια τάξη πραγμάτων… πώς εργαζόμαστε προς αυτή τη νέα κανονιστική διεθνή τάξη που μας επιτρέπει να αντιμετωπίζουμε τις διαφορές και τις διαφωνίες μας ως πολιτισμένος κόσμος», είπε ο Zardari.
«Πιστεύω ότι αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε σε μια τόσο υπερπολωμένη εποχή που δεν θα μπορέσουμε να σχηματίσουμε αυτό το νέο Ελσίνκι σήμερα, αλλά προχωράμε... πρέπει να διαμορφώσουμε και να βελτιώσουμε την κανονιστική και διεθνή θεσμική μας τάξη ώστε να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε αυτές τις καταγγελίες», πρόσθεσε.

Νέα Τάξη Πραγμάτων


«Ελπίζω αυτή τη φορά, μόλις χτίσουμε αυτή τη νέα παγκόσμια τάξη πραγμάτων ή μια νέα τάξη βασισμένη σε κανόνες, η φωνή του παγκόσμιου νότου και του αναπτυσσόμενου κόσμου θα συμπεριληφθεί», είπε ο Πακιστανός υπουργός Εξωτερικών.
Ένας άλλος ομιλητής διαμαρτυρήθηκε για χώρες που προασπίζουν τη δική τους κυριαρχία έναντι των συμφερόντων της «παγκόσμιας τάξης».
Τα μέσα ενημέρωσης του κατεστημένου εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν τη «νέα παγκόσμια τάξη» ως μια θεωρία συνωμοσίας που δεν υπάρχει, εκτός όταν την αναφέρουν οι υπέρμαχοι της παγκοσμιοποίησης οπότε είναι για καλό, σχολιάζει το Summit News.

Πώς θα μοιάζει η ζωή κάτω από τη Νέα Παγκόσμια Τάξη; - Πόλεις φυλακές

Πολλοί συμμετέχοντες στο Νταβός έχουν περιγράψει ρητά πώς θα μοιάζει.
Οι λεγόμενες πόλεις των 5 λεπτών που μοιάζουν με φυλακές, βάσει ενός νέου μοντέλου πολεοδομικού σχεδιασμού που αναδιαμορφώνει επί το ασφυκτικότερο τα μεγάλα αστικά κέντρα.

Τι άλλο θα φέρει η Νέα Τάξη:

Το τέλος όλων των ταξιδιών με αυτοκίνητο
Εμφυτευμένα τσιπ στον εγκέφαλο
Ψηφιακή βάση δεδομένων για τους εμβολιασμούς
Μια νέα πανδημία «κλίμακας Covid»
Καταστολή της «παραπληροφόρησης» που εμποδίζει τους εμβολιασμούς
Το τέλος της ελευθερίας του λόγου
Επιβολή κουλτούρας ΛΟΑΤΚΙ
Η επιτάχυνση της περιβαλλοντικής υστερίας για την κατάληψη περισσότερης εξουσίας και την υποβάθμιση του βιοτικού επιπέδου. Μη εκλεγμένη παγκόσμια κυβέρνηση

Ο Elon Musk έγραψε πρόσφατα στο Twitter ότι «το WEF γίνεται ολοένα και περισσότερο μια μη εκλεγμένη παγκόσμια κυβέρνηση που οι άνθρωποι ποτέ δεν ζήτησαν και δεν θέλουν».
Οι θιασώτες του Νταβός δεν φαίνεται να έχουν λάβει το μήνυμα. www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης