Τελευταία Νέα
Διεθνή

Τεράστιες οι απώλειες των Ουκρανών στo Bakhmut - Ανησυχούν οι μυστικές υπηρεσίες της Γερμανίας

Τεράστιες οι απώλειες των Ουκρανών στo Bakhmut - Ανησυχούν οι μυστικές υπηρεσίες της Γερμανίας
Ο ουκρανικός στρατός χάνει τριψήφιο αριθμό στρατιωτών καθημερινά, ανέφεραν οι μυστικές υπηρεσίες της Γερμανίας (BND)
Σχετικά Άρθρα

Για τεράστιες απώλειες των Ουκρανών και ανησυχία των γερμανικών μυστικών υπηρεσιών, κάνει λόγο το περιοδικό Der Spiegel.
Ειδικότερα, οι γερμανικές μυστικές υπηρεσίες ανησυχούν για τις απώλειες που υφίσταται ο ουκρανικός στρατός στις μάχες εναντίον των ρωσικών δυνάμεων στην πόλη Bakhmut της ανατολικής Ουκρανίας, όπως αναφέρει το γερμανικό περιοδικό.

Χάνεται τριψήφιος αριθμός Ουκρανών στρατιωτών καθημερινά

Ο ουκρανικός στρατός χάνει τριψήφιο αριθμό στρατιωτών καθημερινά, ανέφεραν οι μυστικές υπηρεσίες της Γερμανίας (BND) σε ομάδα Γερμανών βουλευτών, που ασχολείται με θέματα ασφαλείας, κατά την διάρκεια μυστικής συνάντησης που είχαν αυτή την εβδομάδα, αναφέρει το Spiegel, επικαλούμενο πληροφορίες που έχει λάβει.
Η BND προειδοποίησε ότι η κατάληψη του Bakhmut από τις ρωσικές δυνάμεις θα έχει σημαντικές συνέπειες, καθώς ενδέχεται να επιστρέψει στην Ρωσία να πραγματοποιήσει περαιτέρω προελάσεις. Το περιοδικό Spiegel αναφέρει επίσης ότι ο ρωσικός στρατός χρησιμοποιεί τους στρατιώτες του στο Bakhmut σαν κρέας για τα κανόνια.
Οι δυνάμεις που πολεμούν για λογαριασμό της Ρωσίας στην ανατολική Ουκρανία ανακοίνωσαν σήμερα ότι έχουν θέσει υπό τον έλεγχο τους, την Κλισιίφκα, έναν μικρό οικισμό νότια της πόλης Bakhmut στην ανατολική Ουκρανία.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης