Τελευταία Νέα
Διεθνή

Zelensky (Ουκρανία): Η Κριμαία είναι γη μας – Θα απελευθερώσουμε όλα τα εδάφη μας

Zelensky (Ουκρανία): Η Κριμαία είναι γη μας – Θα απελευθερώσουμε όλα τα εδάφη μας
Νέα έκκληση στους Δυτικούς να παραδώσουν περισσότερα όπλα στην Ουκρανία
Σχετικά Άρθρα
Στόχος μας είναι να απελευθερώσουμε όλα μας τα εδάφη υποστήριξε ο πρόεδρος της Ουκρανίας, Volodymyr Zelensky, ο οποίος σε νέα ομιλία του στο Οικονομικό Φόρουμ στο Davos υπογράμμισε πως πρόθεση των Ουκρανών είναι να πάρουν πίσω την Κριμαία.
«Η Κριμαία είναι η γη μας, το έδαφός μας, η θάλασσά μας και τα βουνά μας.
Δώστε μας τα όπλα σας και θα πάρουμε τα εδάφη μας πίσω» υποστήριξε ο Zelensky, ο οποίος επέκρινε τη διστακτική στάση της Γερμανίας να εγκρίνει την αποστολή βαρέων αρμάτων μάχης, επισημαίνοντας ότι «δεν αποτελεί τη σωστή στρατηγική».
«Υπάρχουν στιγμές κατά τις οποίες δεν θα έπρεπε να διστάζουμε ή να κάνουμε συγκρίσεις» επισήμανε ο Ουκρανός πρόεδρος, αναφερόμενος στις πληροφορίες που θέλουν τη Γερμανία να δηλώνει ότι θα παραδώσει τα Leopard στην Ουκρανία, μόνο αν οι ΗΠΑ στείλουν και αυτές άρματα μάχης στο Κίεβο.
Ερωτηθείς για την πτώση του ελικοπτέρου στο Κίεβο που είχε ως αποτέλεσμα να σκοτωθούν 14 άνθρωποι, ανάμεσα τους και ο υπουργός Εσωτερικών της Ουκρανίας, ο Zelensky υπογράμμισε ότι «πολλές θεωρίες εξετάζονται και δεν επιτρέπεται να μιλήσω για τις διάφορες υποθέσεις ως το τέλος των ερευνών».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης