Τελευταία Νέα
Διεθνή

Kadyrov: «Έπεσε» το προπύργιο των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας στο Maryinsky

Kadyrov: «Έπεσε» το προπύργιο των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας στο Maryinsky
Ο Kadyrov ανακοίνωσε τη κατάληψη από Τσετσένους μαχητές του προπυργίου των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας στην κατεύθυνση Maryinsky
Τσετσένοι μαχητές του συντάγματος ειδικών δυνάμεων Sever-Akhmat εισέβαλαν στο προπύργιο των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας στο Maryinsky και συνέλαβαν έναν εντυπωσιακό αριθμό Ουκρανών μαχητών.
Αυτό ανακοίνωσε ο επικεφαλής της Τσετσενίας, Ramzan Kadyrov.
«Μαχητές του Συντάγματος Ειδικών Δυνάμεων Sever-Akhmat με το όνομα του Ήρωα της Ρωσίας Akhmat-Khadji Kadyrov του ρωσικού υπουργείου Άμυνας εισέβαλαν σε ένα οχυρό.
Το μεγαλύτερο μέρος του ανθρώπινου δυναμικού του εχθρού καταστράφηκε, ένας εντυπωσιακός αριθμός στρατιωτών της AFU αιχμαλωτίστηκε» έγραψε ο Kadyrov.
Σύμφωνα με τον ίδιο, το κέντρο της αντίστασης αποτελούνταν εξ ολοκλήρου από μια σειρά χαρακωμάτων, καμουφλαρισμένες πιρόγες, και βρισκόταν σε ευνοϊκή για τον εχθρό περιοχή.
«Η κατάληψη της οχυρωμένης περιοχής είναι ένα λαμπρό αποτέλεσμα των στρατιωτών μας. Αυτή η γραμμή άμυνας ήταν στρατηγικά σημαντική και η κατάληψή της είναι μια λαμπρή επιτυχία στο μέτωπο Maryinsky» πρόσθεσε.
Ο Kadyrov δημοσίευσε ένα βίντεο και επέστησε την προσοχή στο γεγονός ότι στα πλάνα, Τσετσένοι μαχητές, υπό βομβαρδισμό, παρείχαν πρώτες βοήθειες στους κρατούμενους.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης