Τελευταία Νέα
Διεθνή

Έρευνα σοκ, μετατρέπει γιατρό από υπέρμαχο, σε πολέμιο των εμβολίων Covid Pfizer, Moderna: Πρέπει να αποσυρθούν άμεσα, σκοτώνουν!

Έρευνα σοκ, μετατρέπει γιατρό από υπέρμαχο, σε πολέμιο των εμβολίων Covid Pfizer, Moderna: Πρέπει να αποσυρθούν άμεσα, σκοτώνουν!
Ήδη αρκετές χώρες έχουν σταματήσει να χορηγούν ενισχυτικές δόσεις
Σχετικά Άρθρα
Νέα έρευνα οδήγησε Αμερικανό γιατρό να μετατραπεί από υπέρμαχο των εμβολίων σε πολέμιο που ζητά πλέον την απόσυρση των εμβολίων της Pfizer και της Moderna για τον COVID-19, μέχρι να  επιβεβαιωθεί πως κάνουν πραγματικά καλό στους ανθρώπους, γιατί αυτό που επιβεβαιώνεται είναι πως οι παρενέργειες υπερτερούν και οι άνθρωποι πεθαίνουν με αυξανόμενο ρυθμό.
Ο Δρ Joseph Fraiman, γιατρός με έδρα τη Λουιζιάνα που διεξάγει έρευνα για τον COVID-19 και άλλα θέματα υγείας, υποστηρίζει ότι πρέπει να σταματήσει η χορήγηση των εμβολίων Pfizer και Moderna για τον COVID-19 έως ότου οι νέες κλινικές δοκιμές αποδείξουν ότι τα οφέλη από τα εμβόλια υπερβαίνουν τις βλάβες, αφού για την ώρα όχι μόνο αυτό δεν συμβαίνει, αλλά επικρατούν οι παρενέργειες και άνθρωποι ήδη οδηγούνται στο θάνατο, ενώ ο ρυθμός απωλειών θα αυξηθεί το επόμενο διάστημα. 
Η νέα έρευνα επιβεβαιώνει και τονίζει τη σύνδεση μεταξύ των εμβόλων και των πολλών, πάνω από 700 (!!!) ανεπιθύμητων ενεργειών, πολλών με μοιραία έκβαση.

Η νέα έρευνα, συμπεριλαμβανομένης μιας εκ νέου ανάλυσης των δοκιμών για τα εμβόλια, εγείρει ανησυχίες για το κατά πόσο τα οφέλη από τα εμβόλια υπερτερούν των βλαβών, σύμφωνα με τον γιατρό.

«Δεν καταλαβαίνω πώς κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος ότι τα οφέλη υπερτερούν των βλαβών σε επίπεδο πληθυσμού ή ακόμη και στις ομάδες υψηλού κινδύνου.
Δεν βλέπω τα στοιχεία που να υποστηρίζουν τον ισχυρισμό της οφέλειας», είπε ο Fraiman στους The Epoch Times.
«Υπάρχουν στοιχεία που υποστηρίζουν ότι είναι δυνητικά πιο επιβλαβές, αλλά υπάρχει επίσης αβεβαιότητα εδώ. …
Δεδομένου αυτού του σεναρίου, πιστεύω ότι οι άνθρωποι δεν πρέπει να λαμβάνουν τα [εμβόλια] εκτός κλινικής δοκιμής, γιατί πρέπει να καταλάβουμε… εάν τα οφέλη τους υπερτερούν της βλάβης ή εάν η βλάβη υπερτερεί των οφελών».
«Το μόνο πράγμα που μπορεί να απαντήσει σε αυτή την ερώτηση θα είναι μια τυχαιοποιημένη δοκιμή», πρόσθεσε.
Η Pfizer και η Moderna δεν απάντησαν σε αιτήματα για σχολιασμό.
Ο Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ (FDA), ο οποίος προώθησε τα εμβόλια και δεν σταμάτησε ποτέ να τα προωθεί, δεν απάντησε σε έρευνα.

Τα δεδομένα

Ο Fraiman ηγήθηκε μιας μελέτης που ανέλυσε εκ νέου τις αρχικές δοκιμές Pfizer και Moderna.
Αυτός και οι συνάδελφοί του κατέληξαν σε μια μελέτη που δημοσιεύθηκε μετά από αξιολόγηση από ομοτίμους ότι οι εμβολιασθέντες διέτρεχαν υψηλότερο κίνδυνο σοβαρών ανεπιθύμητων ενεργειών.
Αυτό είναι ένα σημείο δεδομένων.
Ένα άλλο είναι ο εντοπισμός σημάτων ασφαλείας ή ανεπιθύμητων συμβάντων, που δυνητικά προκαλούνται από τα εμβόλια αλλά απαιτούν περαιτέρω μελέτη.
Ο FDA αποκάλυψε τον Δεκέμβριο του 2022 ότι το εμβόλιο Pfizer συνδέθηκε με την πήξη του αίματος σε ηλικιωμένα άτομα.
Τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ (CDC), που συνιστούν τα εμβόλια σχεδόν για όλους τους Αμερικανούς, βρήκε εκατοντάδες άλλα σήματα στην έρευνά του, σύμφωνα με αρχεία που έλαβε η Epoch Times.
Πολλά σοβαρά προβλήματα που μπορεί να οδηγήσουν σε θάνατο έχουν συνδεθεί αιτιολογικά ή έχει αποδειχθεί ότι προκαλούνται από τα εμβόλια.
Περιλαμβάνουν μυοκαρδίτιδα ή φλεγμονή της καρδιάς.

Ενώ οι υγειονομικοί αξιωματούχοι των ΗΠΑ έχουν επανειλημμένα υποβαθμίσει τη σοβαρότητα της μυοκαρδίτιδας και μια σχετική πάθηση, την περικαρδίτιδα, Γερμανοί ερευνητές που έσκαψαν τους θανάτους 25 ανθρώπων που πέθαναν ξαφνικά στο σπίτι μετά τον εμβολιασμό απέκλεισαν κάθε πιθανή αιτία εκτός από τον εμβολιασμό για πέντε από τα άτομα. Ανέφεραν τα αποτελέσματά τους σε μια μελέτη που δημοσιεύθηκε μετά από αξιολόγηση από ομοτίμους στα τέλη του 2022.
«Δεδομένων εναλλακτικών αιτιών που είναι απίθανο να προκαλέσουν μυοκαρδίτιδα εντός μιας εβδομάδας από τον εμβολιασμό, αυτό είναι ουσιαστικά πειστική απόδειξη ότι βλέπουμε αιφνίδιους καρδιακούς θανάτους από τα εμβόλια», είπε ο Fraiman.

Ο Fraiman σημείωσε επίσης ότι η υπερβολική θνησιμότητα ή οι θάνατοι από όλες τις αιτίες έχουν αυξηθεί κατά τη διάρκεια της πανδημίας - με αιχμές να συσχετίζονται με την εισαγωγή των εμβολίων. Ορισμένοι ερευνητές, συμπεριλαμβανομένων των Βρετανών καθηγητών Norman Fenton και Martin Neil, εξέτασαν τα δεδομένα και βρήκαν ότι τα εμβόλια συνδέονταν με τουλάχιστον μερικούς από τους υπερβολικούς θανάτους.
Αμερικανοί αξιωματούχοι λένε ότι ορισμένοι από τους θανάτους μπορεί να προέρχονται από τον COVID-19.

Αρχικές Σκέψεις

Όταν εισήχθησαν για πρώτη φορά τα εμβόλια, ο Fraiman υποστήριξε τη χορήγηση τους σε ηλικιωμένους και σε άλλους που διατρέχουν υψηλό κίνδυνο από τον COVID-19 ή σε άτομα όλων των ηλικιών με σοβαρές υποκείμενες παθήσεις υγείας.
Λέει επίσης ότι δεν συνιστούσε τον εμβολιασμό για καμία ηλικία, αν και είπε στα νεότερα μέλη της οικογένειας ότι δεν ήταν σίγουρος αν ήταν καλή ιδέα να κάνει εμβόλιο.
Ο Fraiman λέει επίσης ότι τα εμβόλια πιθανότατα μείωσαν τις νοσηλείες κατά τα δύο πρώτα τρίμηνα του 2021, υπενθυμίζοντας πώς δεν είδε ούτε ένα εμβολιασμένο άτομο στο νοσοκομείο του μέχρι τον Ιούνιο του ίδιου έτους.
Όταν ο ίδιος και οι άλλοι επιστήμονες ανακάλυψαν ότι οι εμβολιασθέντες διέτρεχαν υψηλότερο κίνδυνο σοβαρών προβλημάτων, άλλαξε μια στάση για τις βλάβες που τελικώς υπερτερούσαν των οφελών μεταξύ των υγιών ανθρώπων.

Με τις νέες ενδείξεις παρενεργειών, μαζί με το Omicron να είναι λιγότερο επικίνδυνο και πιο πιθανό να αποφύγει την ανοσία του εμβολίου, ο Fraiman αμφισβητεί εάν τα οφέλη υπερτερούν των σοβαρών βλαβών ακόμη και μεταξύ των ηλικιωμένων και επισφαλών οργανισμών.
«Βλέπω την πιθανότητα ότι η βλάβη θα μπορούσε να υπερβεί το όφελος στην ομάδα που επωφελήθηκε περισσότερο από το εμβόλιο», είπε.

Πτώση των προδιαγραφών

Τα δεδομένα κλινικών δοκιμών για τα εμβόλια ήταν δύσκολο να βρεθούν, ειδικά δοκιμές που δεν διεξάγονται από τους ίδιους τους κατασκευαστές εμβολίων, και τα πρότυπα για τις δοκιμές έχουν μειωθεί με την πάροδο του χρόνου.
Ο FDA ενέκρινε τα εμβόλια για παιδιά με βάση την ανοσογεφύρωση ή τα δεδομένα δοκιμών που διαπίστωσαν, ότι τα εμβόλια προκάλεσαν παρόμοια απόκριση αντισωμάτων στα παιδιά από αυτή των ενηλίκων.
Για τα νέα δισθενή εμβόλια (διδοσικά), που δημιουργήθηκαν επειδή τα αρχικά εμβόλια παρείχαν πολύ χαμηλότερα επίπεδα προστασίας έναντι της Omicron και των υποπαραλλαγών της, δεν παρασχέθηκαν κλινικά δεδομένα, ούτε καν μετρήσεις αντισωμάτων.

Μήνες αργότερα, τα δεδομένα αυτά δεν είναι ακόμα διαθέσιμα στο κοινό.

Ορισμένες μελέτες παρατήρησης έχουν υπολογίσει ότι οι επαναληπτικές δόσεις παρέχουν κατώτερη προστασία έναντι λοιμώξεων και σταθερή προστασία, τουλάχιστον αρχικά, κατά της νοσηλείας.
Οι τυχαιοποιημένες, ελεγχόμενες δοκιμές συνήθως θεωρούνται ανώτερες.
Ο Fraiman συνιστά την απόσυρση των εμβολίων και τους αξιωματούχους των ΗΠΑ να πάνε στους κατασκευαστές εμβολίων και να τους ζητήσουν να δείξουν ότι τα οφέλη υπερτερούν των βλαβών υπό το φως της αλλαγμένης δυναμικής της πανδημίας.
Οι δοκιμές θα πρέπει να περιλαμβάνουν ερευνητές που εξετάζουν προσεκτικά κάθε νοσηλεία COVID-19 για να διακρίνουν εάν προκλήθηκαν από COVID-19 ή αν η διάγνωση του COVID-19 ήταν τυχαία.
Αυτή η διάκριση είναι ευρέως γνωστή ως νοσηλεία ή θάνατος, με COVID-19 έναντι COVID-19.
Η δίκη θα διαρκούσε πέντε ή έξι μήνες, παρόμοια με την αρχική, λέει ο Fraiman.

Διακοπή χορήγησης ενισχυτικών

Ορισμένες χώρες, όπως η Δανία, εν τω μεταξύ, έχουν σταματήσει να προσφέρουν ενισχυτικές βολές σε ορισμένα τμήματα του πληθυσμού.
Ένας αυξανόμενος αριθμός ειδικών, εν τω μεταξύ, ζητά να σταματήσει η χορήγηση των εμβόλων Moderna και Pfizer, που είναι μακράν οι πιο χορηγούμενες στις Ηνωμένες Πολιτείες.
Η ομάδα περιλαμβάνει τον Δρ Aseem Malhotra, έναν Βρετανό γιατρό που στράφηκε ενάντια στα εμβόλια το 2022 λόγω των αυξανόμενων ενδείξεων παρενεργειών.
Οι αναφορές του Malhotra περιελάμβαναν τις δοκιμές Moderna και Pfizer, οι οποίες δεν έδειξαν μείωση στη θνησιμότητα ή σοβαρή ασθένεια, και την έρευνα με επικεφαλής τον Fraiman.
Η Linda Wastila, διευθύντρια πολιτικής και έρευνας του Peter Lamy Center for Drug Therapy and Aging στο Πανεπιστήμιο του Maryland, είπε ότι συμφωνεί με τον Fraiman, επισημαίνοντας την έρευνα καθώς και τα δεδομένα από το Σύστημα Αναφοράς Ανεπιθύμητων Συμβάντων Vaccine.

Αναφορές για χιλιάδες θανάτους μετά τον εμβολιασμό έχουν κατατεθεί στο σύστημα, εκτός από εκατοντάδες χιλιάδες «τραυματισμούς» από παρενέργειες.

«Είμαι επιστήμονας δεδομένων και είμαι συγκλονισμένος από την αντιστοιχία όλων αυτών των δεδομένων που συγκεντρώνονται τόσο γρήγορα, όλα δίνοντας μια φρικτή εικόνα των βλαβών από τα εμβόλια που πραγματικά δεν μπορούν να αγνοηθούν», είπε η Wastila στους The Epoch Times μέσω email.
Η Wastila ζήτησε την άμεση απομάκρυνση των εμβολίων από την αγορά, τουλάχιστον έως ότου μελετηθούν προσεκτικά τα σήματα ασφαλείας που εντοπίζονται από το CDC και το FDA.
«Αν δεν το κάνουν, η FDA και οι υπόλοιπες κυβερνητικές υπηρεσίες που πιέζουν αυτά τα προϊόντα όχι μόνο θέτουν εκατομμύρια σε κίνδυνο τραυματισμού ή θανάτου, αλλά ενθαρρύνουν επίσης με επιτυχία τη γρήγορη δυσπιστία προς τους θεσμούς που υποτίθεται ότι μας προστατεύουν», είπε.
Υπάρχουν άλλοι ειδικοί, όπως ο Γενικός Χειρουργός της Φλόριντα, Δρ. Joseph Ladapo, που συνέστησαν να μην εμβολιάζονται ορισμένοι πληθυσμοί, όπως οι υγιείς νεαροί άνδρες, επειδή διατρέχουν υψηλότερο κίνδυνο μιας ή περισσότερων παρενεργειών και δεν έχουν μικρό όφελος έναντι μια ασθένεια που ήδη ενέχει ελάχιστο κίνδυνο για αυτούς.
Ωστόσο, άλλοι ειδικοί συνεχίζουν να υποστηρίζουν τον εμβολιασμό σχεδόν όλων των ανθρώπων, συμπεριλαμβανομένου του Δρ Ashish Jha, συντονιστή της αντίδρασης στον Λευκό Οίκο COVID-19.
000_1.jpg
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης