Τελευταία Νέα
Διεθνή

Τουρκία: Καταδικασμένο σε αποτυχία οποιοδήποτε σχέδιο για την Ουκρανία, δεν περιλαμβάνει τις θέσεις της Ρωσίας

Τουρκία: Καταδικασμένο σε αποτυχία οποιοδήποτε σχέδιο για την Ουκρανία, δεν περιλαμβάνει τις θέσεις της Ρωσίας
Όσο διαρκεί η σύγκρουση, η Ευρώπη θα κουράζεται από τον πόλεμο και ο λαός της θα λέει ότι δεν θέλει πλέον να υποστηρίζει τους Ουκρανούς, ανέφερε ο εκπρόσωπος του Τούρκου προέδρου
Οποιοδήποτε ειρηνευτικό σχέδιο για την Ουκρανία θα πρέπει να λαμβάνει υπόψη τη γνώμη της Ρωσίας, αλλά η Ευρώπη και οι ΗΠΑ θα πρέπει επίσης να συμμετάσχουν στην εξεύρεση αυτής της λύσης, δήλωσε ο εκπρόσωπος του Τούρκου προέδρου, Ibrahim Kalin μιλώντας σε ξένους δημοσιογράφους το Σάββατο (14/1/2023).
«Τα μέρη θα καθίσουν τελικά στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, έχοντας μόνο τεράστιες απώλειες και έχοντας βιώσει τη λεγόμενη πολεμική κόπωση.
Γι' αυτό λέμε ότι πρέπει να βρεθεί μια λύση όχι μόνο μεταξύ της Ουκρανίας και της Ρωσίας και της ηγεσίας της, αλλά με τη συμμετοχή των Ηνωμένων Πολιτειών και της Ευρώπης επίσης Κάθε ειρηνευτικό σχέδιο που δεν θα περιλαμβάνει τη Ρωσία δεν θα είναι επιτυχία, αλλά αποτυχία», τόνισε.
Ο Kalin πρόσθεσε ότι «όσο διαρκεί η σύγκρουση, η Ευρώπη θα κουράζεται από τον πόλεμο και ο λαός της θα λέει ότι δεν θέλει πλέον να υποστηρίζει τους Ουκρανούς».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης