Τελευταία Νέα
Διεθνή

Γεμάτα τα νοσοκομεία της Ουκρανούς από τραυματίες στρατιώτες από το Soledar

Γεμάτα τα νοσοκομεία της Ουκρανούς από τραυματίες στρατιώτες από το Soledar
Έχουν πλημμυρίσει τα νοσοκομεία σε Zaporozhia και Dnepropetrovsk λένε Ρώσοι στρατιωτικοί
Σχετικά Άρθρα
Την θέση ότι έχουν πλημμυρίσει τα νοσοκομεία της Ουκρανίας και ιδιαίτερα αυτά σε Zaporozhia και Dnepropetrovsk από τραυματίες Ουκρανούς στρατιώτες από το μέτωπο της Soledar διατυπώνουν Ρώσοι στρατιωτικοί.
Σε δηλώσεις του στο ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων TASS, ο διοικητής της εθελοντικής μονάδας ειδικών δυνάμεων «Troy», Vladimir Novikov αναφέρει πως «όλα τα νοσοκομεία στις περιοχές Zaporozhia και Dnepropetrovsk είναι πραγματικά γεμάτα με τραυματίες στρατιώτες, κυρίως από το Soledar».
Όπως αναφέρει, είναι δύσκολο να εκτιμηθούν οι απώλειες των Ουκρανών στο Soledar, καθώς όπως υποστήριξε η ουκρανική στρατιωτική διοίκηση επιχείρησε να αποκρύψει το πραγματικό μέγεθος των νεκρών στρατιωτών.

Τεράστιες απώλειες

Σύμφωνα με τον Novikov, ο ουκρανικός στρατός υπέστη τεράστιες απώλειες στο Soledar αν και η ουκρανική διοίκηση είχε «στείλει τις πιο ικανές δυνάμεις» εκεί.
Εκτιμήσεις από Ρώσους αξιωματούχους αναφέρουν πως η Ουκρανία έχασε περίπου 25.000 ανθρώπους στις μάχες για το Soledar.
Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας ανέφερε χθες Τετάρτη 11/1 πως οι ρωσικές δυνάμεις είχαν αποκλείσει την πόλη από το βορρά και το νότο και πως μάχες μαίνονταν στο εσωτερικό της πόλης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης