Τελευταία Νέα
Διεθνή

«Άλμα» + 50% για τη μετοχή της Bed Bath & Beyond για τρίτη συνεχόμενη μέρα - Συμπαρασύρει και άλλες μετοχές meme

«Άλμα» + 50% για τη μετοχή της Bed Bath & Beyond για τρίτη συνεχόμενη μέρα - Συμπαρασύρει και άλλες μετοχές meme
Για τρίτη συνεχόμενη συνεδρίαση ενισχύεται η μετοχή της απειλούμενης με χρεοκοπία εταιρείας οικιακών ειδών
Τεράστιο «άλμα» για τρίτη διαδοχική συνεδρίαση σημειώνει ο τίτλος της Bed Bath & Beyond, ανακάμπτοντας από τα χαμηλά πολλών δεκαετιών όπου βρέθηκε την περασμένη εβδομάδα όταν προειδοποίησε ότι ενδεχομένως να υποβάλει αίτηση χρεοκοπίας και συμπαρασύροντας σε άνοδο και άλλες meme stocks.
Συγκεκριμένα, η μετοχή της ταλαιπωρημένης εταιρείας οικιακών αγαθών που συγκεντρώνει τον τρίτο υψηλότερο αριθμό συναλλαγών κατά τη σημερινή συνεδρίαση (11/1/23) ενισχύεται κατά 50% στα 3,13 δολάρια ενώ στο υψηλό ημέρας είχε φτάσει έως και το +67% στα 3,46 δολάρια.
Από την αρχή της εβδομάδας ή μετοχή της Bad Bath & Beyond έχει ενισχυθεί κατά 140%.
Άλλες δημοφιλείς μετοχές memes μεταξύ των μικροεπενδυτών που ενισχύονται επίσης ακολουθώντας την τάση που δίνει η Bed Bath & Beyond είναι της AMC Entertainment με κέρδη 23%, της GameStop με +13%, της Carvana με +30% και της Arrival στο +25%.
Την Δευτέρα 9/1/23 ο τίτλος της  Bed Bath & Beyond είχε κλείσει στο +24% και την Τρίτη 10/1/23 στο +26%, ακόμα και μετά τα απογοητευτικά αποτελέσματα που δημοσίευσε και έδειξαν σημαντικότερα μεγαλύτερες ζημίες από ό,τι εκτιμούσε η αγορά, που την φέρνουν ακόμα πιο κοντά στη χρεοκοπία.
Η εταιρεία ανακοίνωσε νωρίτερα σήμερα ότι θα απολύσει ακόμη μεγαλύτερο μέρος των εργαζομένων για να περικόψει τα κόστη της.
Από την προειδοποίηση χρεοκοπίας την περασμένη εβδομάδα οι μικροεπενδυτές συνεχίζουν να τοποθετούνται σταθερά στην  Bed Bath & Beyond, ωστόσο την ίδια ώρα είναι σορταρισμένο (ανοιχτές θέσεις πώλησης) το 52% των μετοχών της έναντι του 47% ένα μήνα πριν, σύμφωνα με τα στοιχεία της S3 Partners.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης