Τελευταία Νέα
Διεθνή

Κίνα: Μια κηδεία μετατράπηκε σε τραγωδία - Νεκροί 19 άνθρωποι που ακολουθούσαν την πομπή, 20 τραυματίες

Κίνα: Μια κηδεία μετατράπηκε σε τραγωδία - Νεκροί 19 άνθρωποι που ακολουθούσαν την πομπή, 20 τραυματίες
Φορτηγό έπεσε σε πομπή κηδείας
Τραγωδία την ώρα που θα γινόταν κηδεία σημειώθηκε την Κυριακή 8/1 στην Κίνα, καθώς φορτηγό έπεσε σε ανθρώπους που ακολουθούσαν την πομπή, με αποτέλεσμα 19 άτομα να σκοτωθούν και ακόμη 20 να τραυματιστούν.
Το δυστύχημα σημειώθηκε στην ανατολική Κίνα λίγο πριν από τη 1.00 το πρωί της Κυριακής 8/1 (19:00 Σάββατο 7/1, ώρα Ελλάδας) στην κομητεία Nanchang, στην επαρχία Jiangxi, όπως ανέφερε η κρατική τηλεόραση CCTV, σύμφωνα με την οποία «η αιτία του δυστυχήματος αποτελεί αντικείμενο έρευνας εις βάθος».
Οι άνθρωποι βρίσκονταν στην άκρη του δρόμου καθ΄ όδον προς το κρεματόριο, όπως εξήγησε ένας κάτοικος στην τοπική εφημερίδα Jimu News, σύμφωνα με την οποία οι περισσότεροι από τους νεκρούς και τους τραυματίες συμμετείχαν στην κηδεία.
Άλλος κάτοικος των περιχώρων δήλωσε στην Jimu News πως συμμετείχε στην κηδεία με τη σύζυγό του, η οποία σκοτώθηκε όταν το φορτηγό έπεσε ξαφνικά στο τελευταίο τμήμα της πομπής και στη συνέχεια πέρασε μέσα από το πλήθος προτού φθάσει τη νεκροφόρα.
Η τροχαία της κομητείας κομητεία Nanchang εξέδωσε συστάσεις προς τους οδηγούς, προειδοποιώντας ότι στην περιοχή επικρατούσε ομίχλη και χαμηλή ορατότητα, συστήνοντας «ανάψτε τα φώτα ομίχλης, μειώστε ταχύτητα, οδηγείτε προσεκτικά, κρατείστε απόσταση ασφαλείας από το προπορευόμενο όχημα, προσέχετε τους πεζούς, μην αλλάζετε λωρίδα και μην προσπερνάτε προπορευόμενα οχήματα».
Σημειώνεται ότι τα τροχαία δυστυχήματα είναι συχνά στην Κίνα λόγω έλλειψης αυστηρών ελέγχων ασφαλείας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης