Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ξέσπασε ο Medvedev για την παραβίαση της εκεχειρίας από τους Ουκρανούς: Είναι γουρούνια, καταλαβαίνουν μόνο την ωμή βία

Ξέσπασε ο Medvedev για την παραβίαση της εκεχειρίας από τους Ουκρανούς: Είναι γουρούνια, καταλαβαίνουν μόνο την ωμή βία
Με την παραβίαση της εκεχειρίας λύνονται τα χέρια του ρωσικού στρατού, εκτίμησε ο πρώην πρόεδρος της Ρωσίας
Σχετικά Άρθρα
Ιδιαίτερα σκληρή επίθεση κατά της ουκρανικής ηγεσίας για την παραβίαση της 36ωρης εκεχειρίας, που εκπνέει στις 7/1/2023, εξαπέλυσε ο αντιπρόεδρος του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσίας, Dmitry Medvedev.
Ο στενός συνεργάτης του Ρώσου προέδρου Vladimir Putin, αφού εκφράζει τη λύπη του για το γεγονός, πως άνθρωποι στην Ουκρανία και το Donbass στερήθηκαν την ευκαιρία να πάνε στην εκκλησία για τα Χριστούγεννα των Ορθοδόξων μίλησε σε ιδιαίτερα επιθετικούς τόνους για την ηγεσία Zelensky.
«Tα γουρούνια δεν έχουν πίστη και έμφυτη αίσθηση ευγνωμοσύνης.
Καταλαβαίνουν μόνο την ωμή βία», τόνισε ο Medvedev.

Λιγότερα προβλήματα

Συνεχίζοντας ο Medvedev παρατήρησε, πως το Κίεβο απέρριψε «το χέρι του χριστιανικού ελέους» αρνούμενο την προτεινόμενη χριστουγεννιάτικη εκεχειρία της Μόσχας.
Ωστόσο, σύμφωνα με τον ίδιο, αυτή η κατάσταση θα δημιουργήσει «λιγότερα προβλήματα και άγχος» στις ρωσικές ένοπλες δυνάμεις.
«Ένα χέρι χριστιανικού ελέους απλώθηκε στους Ουκρανούς στη μεγάλη γιορτή.
Οι ηγέτες τους το απέρριψαν. Νομίζω ότι οι περισσότεροι από τους στρατιώτες μας που συμμετέχουν στο ειδική στρατιωτική επιχείρηση, όταν άκουσαν την άρνηση της κατάπαυσης πυρός για τα Χριστούγεννα, αισθάνθηκαν λιγότερο άγχος, καθώς μειώνονται τα προβλήματά τους.
Την Πέμπτη (5/1/2023), Ο Ρώσος πρόεδρος Vladimir Putin έδωσε εντολή για κατάπαυση του πυρός σε ολόκληρο το μέτωπο στη ζώνη της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης από τις 12:00 στις 6 Ιανουαρίου έως τις 24:00 της 7ης Ιανουαρίου.
Από την πλευρά τους, οι ουκρανικές αρχές απέρριψαν την κατάπαυση του πυρός για τα Χριστούγεννα.

Η επίθεση στις ΗΠΑ

Στις 5/1 ο Medvedev επιτέθηκε στις ΗΠΑ, χαρακτηρίζοντας αποκορύφωμα του κυνισμού την έκκληση του State Department προς τον ρωσικό λαό.
Ο Medvedev έκανε λόγο περί ηθικής υποβάθμισης σχετικά με την ομιλία της αμερικανικής πρεσβείας στη Μόσχα, στην οποία οι Αμερικανοί διπλωμάτες εξέφρασαν την αλληλεγγύη τους σε όσους «επιδιώκουν να δημιουργήσουν ένα πιο ειρηνικό μέλλον».»
«Το State Department δημοσίευσε μια εμψυχωτική ομιλία προς το λαό της Ρωσίας.
Πρόκειται για το αποκορύφωμα του κυνισμού και το όριο της ηθικής υποβάθμισης.
Οι ΗΠΑ ξοδεύουν δεκάδες δισεκατομμύρια για τον πόλεμο στην Ουκρανία, προμηθεύουν τα όπλα τους σε γιγαντιαία κλίμακα, εξοντώνοντας χιλιάδες ανθρώπους με τα χέρια άλλων ανθρώπων.
Αυτό ξεπερνάει ακόμα και τον κυνισμό», έγραψε στο κανάλι του στο Telegram.
Σύμφωνα με τον ίδιο, «αυτή η θνησιγενής ανοησία δεν έχει πλέον καμία επίδραση σε κανέναν».
«Και την απάντηση σε αυτό δεν θα την πάρετε στη σιωπή του υπουργικού συμβουλίου», πρόσθεσε ο Medvedev.
Η αναχώρηση της φρεγάτας Admiral Gorshkov με τους υπερηχητικούς πυραύλους Zirkon για υπηρεσία «θα συνετίσει οποιονδήποτε αποτελεί άμεση απειλή για τη Ρωσία», προειδοποίησε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης