Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ο Tim Robbins ξεσπά για το αφήγημα του Covid: Μας μετέτρεψαν σε τέρατα που θα πιστεύουν σε ένα δογματικό, εκδικητικό κράτος

Ο Tim Robbins ξεσπά για το αφήγημα του Covid: Μας μετέτρεψαν σε τέρατα που θα πιστεύουν σε ένα δογματικό, εκδικητικό κράτος
Σύμφωνα με τον καταξιωμένο ηθοποιό οι άνθρωποι που έχουν πειστεί να μην εγκαταλείψουν τους περιορισμούς της πανδημίας έχουν σχηματίσει ένα σύστημα πεποιθήσεων που έχει όλες τις ενδείξεις μιας «νέας θρησκείας»
Ξεσπά κατά των περιοριστικών μέτρων και της τρομουστερίας για τον Covid ο διάσημος και βραβευμένος ηθοποιός Tim Robbins.
Σύμφωνα με τον καταξιωμένο ηθοποιό οι άνθρωποι που έχουν πειστεί να μην εγκαταλείψουν τους περιορισμούς της πανδημίας έχουν σχηματίσει ένα σύστημα πεποιθήσεων που έχει όλες τις ενδείξεις μιας «νέας θρησκείας».
Ο γνωστός σχολιαστής Russell Brand ρώτησε τον Robbins σχετικά με την άνοδο της λογοκρισίας ως απάντηση στην πανδημία, μέτρα τα οποία προέβλεπαν σύμφωνα με τον ηθοποιό την «παραχώρηση πατρικής εξουσίας σε ένα κράτος που πάντα μας προσφέρει ασφάλεια, σε έναν εταιρικό τομέα που πάντα μας προσφέρει άνεση, ενώ ταυτόχρονα απαγορεύει την ανθρώπινη εμπειρία. μετατρέποντάς μας σε δεδομένα».

Μία νέα θρησκεία και ένα δογματικό κράτος

«Αυτή είναι μια νέα θρησκεία.
Είναι ακριβώς σαν μια θρησκεία, είναι δογματικό, είναι απόλυτο – αν δεν πιστεύεις σε αυτήν, είσαι καταδικασμένος στην κόλαση, ίσως αυτή είναι μια νέα θρησκεία», πρόσθεσε.
Ο ηθοποιός εξηγεί επίσης πώς ήταν κάποτε ένθερμος υποστηρικτής των περιορισμών της πανδημίας, αλλά αργότερα άλλαξε γνώμη αφού είδε πώς αντιμετωπίζονταν οι άνθρωποι που ήταν δύσπιστοι για το αφήγημα.

Τέρατα

«Μετατραπήκαμε σε θυμωμένους, εκδικητικούς ανθρώπους», είπε.
«Και δεν νομίζω ότι είναι κάτι που είναι βιώσιμο για τη Γη, ότι αρχίζουμε να δαιμονοποιούμε ανθρώπους που δεν συμφωνούν με τις ιδιαίτερες πολιτικές μας για την υγεία και να τους μετατρέπουμε σε τέρατα, τους μετατρέπουμε σε παρίες, να λέμε ότι δεν αξίζουν κρεβάτι νοσοκομείου, επειδή δεν εμβολιάστηκαν», σημείωσε.
«Μετατράπηκε σε ''θα πρέπει να πεθάνεις γιατί δεν συμμορφώθηκες''», πρόσθεσε.
«Αυτό είναι απίστευτα επικίνδυνο», υπογράμμισε.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης