Τελευταία Νέα
Διεθνή

Αυστραλία: Σύγκρουση δύο ελικοπτέρων στον αέρα - Στους 4 οι νεκροί, 3 σοβαρά τραυματισμένοι

Αυστραλία: Σύγκρουση δύο ελικοπτέρων στον αέρα - Στους 4 οι νεκροί, 3 σοβαρά τραυματισμένοι
Στα δύο ελικόπτερα επέβαιναν 13 άτομα, εκ των οποίων οι 4 είναι νεκροί - Οι πρώτες εκτιμήσεις για τα αίτια της σύγκρουσης
Τέσσερις είναι οι νεκροί και τρεις οι τραυματίες από τη σύγκρουση δύο ελικοπτέρων στον αέρα πάνω από ένα δημοφιλές τουριστικό αξιοθέατο στην περιοχή της Χρυσής Ακτής στην Αυστραλία.
Μετά τη σύγκρουση τα δύο ελικόπτερα πραγματοποίησαν αναγκαστική προσγείωση, σύμφωνα με όσα ανέφερε στην ενημέρωση των δημοσιογράφων ο Gary Worrell, επιθεωρητής της αστυνομίας του Κουίνσλαντ.
Οι υπηρεσίες αντιμετώπισης έκτακτων αναγκών κλήθηκαν να μεταβούν στο σημείο του δυστυχήματος, κοντά στο θεματικό πάρκο Sea World περίπου στις 14:00 τοπική ώρα, πρόσθεσε.
Στα δύο ελικόπτερα, σύμφωνα με τον Jayney Shearman, από την Υπηρεσία Ασθενοφόρων του Κουίνσλαντ (QAS), συνολικά επέβαιναν 13 άτομα, εκ των οποίων οι 4 έχασαν τη ζωή τους, 3 υπέστησαν σοβαρά τραύματα και 6 είχαν ελαφρά τραύματα. Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο.
austr1.JPG
Έρευνες για τα αίτια της σύγκρουσης

Η Αυστραλιανή Υπηρεσία Ασφάλειας των Μεταφορών ξεκίνησε έρευνα για να διαπιστωθούν τα αίτια του δυστυχήματος.
Σύμφωνα με τον Gary Worrell, αν και είναι νωρίς για να προσδιοριστεί η ακριβής αιτία του συμβάντος, οι αρχικές έρευνες δείχνουν ότι τη στιγμή της σύγκρουσης το ένα ελικόπτερο απογειωνόταν και το άλλο προσγειωνόταν.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης