Τελευταία Νέα
Διεθνή

Asselineau (Γαλλία): Ο Hollande επιβεβαίωσε την ανεντιμότητα της Δύσης – Δικαίως ο Putin μιλά για «αυτοκρατορία του ψεύδους»

Asselineau (Γαλλία):  Ο Hollande επιβεβαίωσε την ανεντιμότητα της Δύσης – Δικαίως ο Putin μιλά για «αυτοκρατορία του ψεύδους»
Ο Γάλλος πολιτικός τόνισε ότι τέτοιες «απίστευτες» αποκαλύψεις «μπορεί να έχουν πολύ απτές συνέπειες, όπως η κλιμάκωση της σύγκρουσης»
Η παραδοχή του Γάλλου πρώην προέδρου Francois Hollande ότι οι Συμφωνίες του Μινσκ χρησιμοποιήθηκαν για να δώσουν χρόνο στο Κίεβο και τις δυτικές χώρες προκειμένου να ενισχύσουν τον ουκρανικό στρατό μόνο επιβεβαιώνει τους ισχυρισμούς της ρωσικής ηγεσίας για την ανεντιμότητα της Δύσης και υπονομεύει την παγκόσμια φήμη της, δήλωσε στο Tass ηγέτης της Λαϊκής Ρεπουμπλικανικής Ένωσης της Γαλλίας Francois Asselineau.
«Για τον Hollande ήταν περίεργο να κάνει μια τέτοια δήλωση γιατί παρουσιάζει τις δυτικές χώρες ως ψεύτες.
Και, επομένως, κανείς δεν μπορεί να τις εμπιστευτεί.
Και αυτό προσθέτει βάρος στις παρατηρήσεις του Putin όταν μιλούσε για την αυτοκρατορία του ψεύδους όπως εκπροσωπείται από τη Δύση», είπε ο Γάλλος πολιτικός.

Κίνδυνος για κλιμάκωση της σύγκρουσης

Τόνισε ότι τέτοιες «απίστευτες» αποκαλύψεις «μπορεί να έχουν πολύ απτές συνέπειες, όπως η κλιμάκωση της σύγκρουσης».
Ο Asselineau επανέλαβε την ανεκπλήρωτη υπόσχεση της Δύσης να μην επεκτείνει το ΝΑΤΟ προς τα ανατολικά.
«Στην πραγματικότητα, από το 1989, οι ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ διεξάγουν πόλεμο εναντίον της Ρωσίας και είναι σε εξέλιξη μέχρι σήμερα», είπε ο Γάλλος πολιτικός.
Σύμφωνα με τον ίδιο, η τρέχουσα σύγκρουση θα κρίνει τη μοίρα της μελλοντικής παγκόσμιας τάξης - είτε θα ηγηθεί από τη Δύση υπό την καθοδήγηση της Ουάσιγκτον είτε θα επικρατήσει «η ποικιλομορφία των πολιτισμών και των εθνών με την πολυεθνική τάξη».
«Προσωπικά, είμαι βέβαιος ότι η φιλοδοξία για την ελευθερία και την ποικιλομορφία των χωρών ανταποκρίνεται σε αυτό που υπερασπίζεται η Ρωσία μαζί με την Κίνα», είπε, προσθέτοντας ότι θεωρεί την κατάσταση των δυτικών χωρών όλο και πιο δύσκολη.
«Περισσότερες χώρες αρχίζουν να αντιπαθούν τη Δύση ενώ η οικονομική μας κατάσταση χειροτερεύει λόγω των οικονομικών κυρώσεων κατά της Ρωσίας που γύρισαν εναντίον μας», τόνισε ο Asselineau.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης