Τελευταία Νέα
Διεθνή

«Οι μέρες του Putin είναι μετρημένες - Στη ζωή με δυτικές θεραπείες» - Τα απίστευτα σενάρια για την υγεία του... και ο διάδοχος

«Οι μέρες του Putin είναι μετρημένες - Στη ζωή με δυτικές θεραπείες» - Τα απίστευτα σενάρια για την υγεία του... και ο διάδοχος
Σύμφωνα με τον κατάλογο που έχει καταρτίσει ο Putin, ένας πιθανός υποψήφιος φαίνεται να είναι ο σημερινός υπουργός Γεωργίας της Ρωσίας
Το -φυσικό -τέλος του Putin, είναι πλέον ορατό, ισχυρίζεται ο Soloveyi, πρώην καθηγητής στο διάσημο Ινστιτούτο Διεθνών Σχέσεων [MGIMO] της Μόσχας -ένα ίδρυμα που εκπαιδεύει κατασκόπους και διπλωμάτες. Το ίδιο ισχυρίζονται και άλλες πηγές που υποστηρίζουν ότι γνωρίζουν εκ των έσω για την υγεία του Ρώσου Προέδρου, τις οποίες επικαλείται η Daily Mail. Οι «μέρες του είναι μετρημένες» αναφέρουν ενώ κάνουν λόγο για την κατάρτιση καταλόγου πιθανών διαδόχων, από τον ίδιο τον ισχυρό άντρα του Κρεμλίνου.
Όπως ανέφερε ο Soloveyi, μιλώντας στο ουκρανικό κανάλι Odesa Film Studio στο YouTube, η υγεία του Putin επιδεινώνεται ραγδαία. “Είναι προφανές ότι έχει προβλήματα με την κίνηση -με τα πόδια- [τα οποία] πολλοί έχουν παρατηρήσει” είπε.
Σύμφωνα με ίδιον ο Πούτιν τελεί υπό τη φροντίδα μη Ρώσων γιατρών, οι οποίοι του παρέχουν δυτική θεραπεία για τον καρκίνο, η οποία τον κρατά ζωντανό και παρών στην δημόσια ζωή. “Μπορώ να πω ότι χωρίς αυτήν την θεραπεία σίγουρα δεν θα μπορούσε να λάβει μέρος στις δημόσιες εκδηλώσεις. Χρησιμοποιεί τις πιο προηγμένες θεραπείες, τις οποίες η Ρωσία δεν μπορεί να του παράσχει”.
Ωστόσο, τα περιθώρια στενεύουν. «Κανένα φάρμακο δεν λειτουργεί για πάντα» λέει, ο ίδιος.

Πιθανός διάδοχος

Σύμφωνα με τον κατάλογο που έχει καταρτίσει ο Putin, ένας πιθανός υποψήφιος φαίνεται να είναι ο σημερινός υπουργός Γεωργίας της Ρωσίας Ντμίτρι Πατρούσεφ, ο οποίος είναι γιος στενού του συμμάχου του Νικολάι Πατρούσεφ, πρώην επικεφαλής της FSB, της μυστικής υπηρεσίας της Ρωσίας, και βασικού αρχιτέκτονα του πολέμου στην Ουκρανία.
Το Κρεμλίνο έχει αρνηθεί ότι ο Ρώσος ηγέτης πάσχει από οποιουδήποτε είδους ασθένειες.
Ο Putin ανέκαθεν προωθούσε τον εαυτό του ως έναν υπερφυσικά ισχυρό άνθρωπο στο σώμα και το μυαλό και πιστεύει ότι η πολιτική του δύναμη στηρίζεται στην επιβεβαίωση αυτής της εικόνας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης