Τελευταία Νέα
Διεθνή

Musk για Medvedev: Επικές προβλέψεις - Πρωτοφανής έλλειψη επίγνωσης της τεχνητής νοημοσύνης

Musk για Medvedev: Επικές προβλέψεις - Πρωτοφανής έλλειψη επίγνωσης της τεχνητής νοημοσύνης
Ο Elon Musk δεν άφησε ασχολίαστες τις προβλέψεις Medvedev
Σχετικά Άρθρα
Οι προβλέψεις του....μελλοντολόγου Dmitry Medvedev για τις οικονομικές, πολιτικές και γεωπολιτικές εξελίξεις στη Δύση δεν πέρασαν απαρατήρητες από τον μεγιστάνα Elon Musk.
Άλλωστε, μία από τις προβλέψεις του πρώην προέδρου της Ρωσίας αναφέρει ότι θα ξεσπάσει εμφύλιος πόλεμος στις ΗΠΑ με την Καλιφόρνια και το Τέξας να ανεξαρτητοποιούνται και να εκλέγεται ο Elon Musk!
Ο ιδρυτής της Tesla και νέος ιδιοκτήτης του Twitter, χαρακτήρισε... επικές τις προβλέψεις, για να εξηγήσει στη συνέχεια ότι:
«Αυτές είναι σίγουρα οι πιο παράλογες προβλέψεις που έχω ακούσει ποτέ, ενώ δείχνουν επίσης εκπληκτική έλλειψη επίγνωσης της προόδου της τεχνητής νοημοσύνης και της βιώσιμης ενέργειας». Ο Medvedev νωρίτερα "συνεχάρη" τη Δύση για το επερχόμενο νέο έτος με τις προβλέψεις του για το 2023, προσφέροντας έναν κατάλογο 10 στοιχείων.
Μεταξύ αυτών, πετρέλαιο στα 150 δολάρια το βαρέλι και φυσικό αέριο στα 5.000 δολάρια ανά 1.000 κυβικά μέτρα, η επιστροφή της Βρετανίας στην ΕΕ και η επακόλουθη διάλυση της Ευρωπαϊκής Ένωσης με την κατάργηση του ευρώ, "η κατάληψη από την Πολωνία και την Ουγγαρία των δυτικών περιοχών της πρώην Ουκρανίας", "η δημιουργία ενός Τέταρτου Ράιχ με βάση τη Γερμανία και τους δορυφόρους της (Πολωνία, Βαλτικές χώρες, Τσεχία, Σλοβακία, Ρουμανία, Δημοκρατία του Κιέβου κ.ο.κ.) και στη συνέχεια "ο πόλεμος μεταξύ της Γαλλίας και του Τέταρτου Ράιχ" και πάλι η διχοτόμηση της Ευρώπης, "συμπεριλαμβανομένης της νέας διχοτόμησης της Πολωνίας".

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης