Τελευταία Νέα
Διεθνή

Έκτακτες διακοπές ρεύματος σε όλη την Ουκρανία… λόγω υπερκατανάλωσης

Έκτακτες διακοπές ρεύματος σε όλη την Ουκρανία… λόγω υπερκατανάλωσης
Συνεχίζονται οι προσπάθειες για την επισκευή των ενεργειακών υποδομών
Σχετικά Άρθρα
Έκτακτες διακοπές στην ηλεκτροδότηση σε πολλές περιοχές της Ουκρανίας καταγράφονται σήμερα Δευτέρα 26/12 με την Ukrenergo, τον κρατικό φορέα για τη διαχείριση του ηλεκτρικού δικτύου της Ουκρανίας να λέει ότι τις εισήγαγε λόγω υπερβολικής κατανάλωσης ενέργειας.
Σε ανακοίνωση της η Ukrenergo αναφέρει ότι «λόγω της υπέρβασης των ορίων κατανάλωσης, έχουν δρομολογηθεί διακοπές στην ηλεκτροδότηση στις περιοχές Dnipropetrovsk, Zaporizhzhia, Kharkiv, Lviv και Kyiv, καθώς και στην πόλη του Κιέβου».
Επιπλέον, επισημαίνεται ότι συνεχίζονται οι εργασίες επισκευής στις εγκαταστάσεις παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας, αν και υπογραμμίζεται ότι πολλά δίκτυα ηλεκτρικής ενέργειας έχουν καταστραφεί λόγω μαζικών ρωσικών επιθέσεων.
«Λόγω της κλίμακας και της πολυπλοκότητας των ζημιών, η αποκατάσταση του εξοπλισμού και η λειτουργία ορισμένων βασικών εγκαταστάσεων απαιτεί σημαντικό χρόνο…
Κάνουμε ό,τι είναι δυνατό για να βελτιώσουμε την κατάσταση όσον αφορά τον εφοδιασμό της χώρας με ηλεκτρική ενέργεια» αναφέρει η Ukrenergo.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης