Τελευταία Νέα
Διεθνή

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τα βιολογικά όπλα στην Ουκρανία: Εμπλοκή Fauci στα θανατηφόρα προγράμματα

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τα βιολογικά όπλα στην Ουκρανία: Εμπλοκή Fauci στα θανατηφόρα προγράμματα
Η έρευνα επιβεβαίωσε τα γεγονότα της κυβερνητικής χρηματοδότησης πειραμάτων μέσω μιας ενδιάμεσης εταιρείας για την ενίσχυση της παθογονικότητας των ιών
Σχετικά Άρθρα
Η κυβέρνηση των ΗΠΑ δαπανά κονδύλια του ομοσπονδιακού προϋπολογισμού σε βιολογικές μελέτες διπλού σκοπού παρά τις επίσημες απαγορεύσεις, δήλωσε το Σάββατο (24/12/2022) ο Αρχηγός της Δύναμης Ακτινοβολίας, Χημικής και Βιολογικής Προστασίας της Ρωσίας, αντιστράτηγος Igor Kirillov.
«Παρά τις επίσημες απαγορεύσεις, τα κονδύλια του προϋπολογισμού των ΗΠΑ δαπανώνται για έρευνα διπλού σκοπού», είπε ο Ρώσος αξιωματούχος.
Ως προς αυτό, το Ρεπουμπλικανικό Κόμμα των ΗΠΑ άνοιξε έρευνα εναντίον του Anthony Fauci διευθυντή του Εθνικού Ινστιτούτου Αλλεργιών και Λοιμωδών Νοσημάτων και επικεφαλής ιατρικού συμβούλου του προέδρου των ΗΠΑ Joe Biden, είπε.
«Η έρευνα επιβεβαίωσε τα γεγονότα της κυβερνητικής χρηματοδότησης πειραμάτων μέσω μιας ενδιάμεσης εταιρείας για την ενίσχυση της παθογονικότητας των ιών, συμπεριλαμβανομένων των κορωνοϊών των οποίων η συχνότητα δεν ήταν σε μαζική κλίμακα πριν από το 2019», δήλωσε ο Ρώσος αξιωματούχος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης