Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ρωσία: Οι Ουκρανοί στο Bakhmut θέλουν να παραδοθούν αλλά δεν τους το επιτρέπει το ΝΑΤΟ

Ρωσία: Οι Ουκρανοί στο Bakhmut θέλουν να παραδοθούν αλλά δεν τους το επιτρέπει το ΝΑΤΟ
Ο εχθρός έχει κάνει γνωστή την επιθυμία του να υποχωρήσει μέσω όλων των διαθέσιμων καναλιών επικοινωνίας, αλλά οι διοικητές του ΝΑΤΟ δεν του το επιτρέπει, τόνισε ο υπαρχηγός των τσετσενικών δυνάμεων
Σχετικά Άρθρα
Οι ουκρανικές δυνάμεις κοντά στο Artyomovsk (Bakhmut) έχουν εκφράσει την επιθυμία τους να παραδοθούν, αλλά η διοίκηση δεν τους το επιτρέπει, λέει ο Apti Alaudinov, διοικητής της μονάδας ειδικών δυνάμεων της Τσετσενίας «Akhmat».
«Παρά τις δυσκολίες στο Artyomovsk, ο εχθρός εξοντώνεται εκεί σε τεράστιους αριθμούς καθημερινά.
Ο εχθρός έχει κάνει γνωστή την επιθυμία του να υποχωρήσει μέσω όλων των διαθέσιμων καναλιών επικοινωνίας, αλλά οι διοικητές του ΝΑΤΟ δεν του το επιτρέπουν.
Αυτό έχει ως αποτέλεσμα χιλιάδες εξολοθρεύσεις και τραυματισμούς Ουκρανών στρατιωτών», είπε στο κανάλι του στο Telegram.

Αρνούνται μαζικά να πάνε στην πρώτη γραμμή

Ο Alaudinov σημείωσε ότι οι Ουκρανοί στρατιώτες αρνούνται μαζικά να πάνε στη γραμμή επαφής και να εμπλακούν σε μάχη εδώ και αρκετούς μήνες.
«Έχουμε επίσης βίντεο απόδειξη ότι ο εχθρός πυροβολεί τους δικούς του μαχητές αφού αρνούνται να προχωρήσουν εναντίον μας.
Αυτό αναγκάζει όλο και περισσότερο τον εχθρό να εμπλέκει ξένους και ουκρανικές εθνικιστικές μονάδες ως αποσπάσματα βολής στη γραμμή επαφής», είπε, σύμφωνα με το Tass.
Σημείωσε ότι όλοι οι δείκτες είναι καλοί σε όλη τη γραμμή επαφής με ευθύνη του 2ου Σώματος Στρατού.
Συγκεκριμένα, υπάρχει σημαντική πρόοδος κοντά στο Soledar, όπου σχεδιάστηκε και εκτελέστηκε μια μεγάλη επιθετική επιτυχία, είπε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης