Τελευταία Νέα
Διεθνή

Παραδοχή από τον αμερικανικό στρατό: Υποπτευόμαστε ότι η Ουκρανία πούλησε όπλα που έλαβε από τη Δύση στην μαύρη αγορά

Παραδοχή από τον αμερικανικό στρατό: Υποπτευόμαστε ότι η Ουκρανία πούλησε όπλα που έλαβε από τη Δύση στην μαύρη αγορά
Τα κινητά όπλα, όπως τα φορητά συστήματα αεράμυνας από τον άνθρωπο (MANPADS) προκαλούν τη μεγαλύτερη ανησυχία για τους ειδικούς του DCIS
Εμπειρογνώμονες από την Υπηρεσία Εγκληματικών Ερευνών του Υπουργείου Άμυνας των ΗΠΑ (DCIS) φοβούνται ότι τα όπλα που παρέχονται στην Ουκρανία θα διαπραγματευτούν τελικά στη μαύρη αγορά, γράφει το Defense news.
"Ο κίνδυνος είναι πραγματικός λόγω του γεγονότος ότι έχουμε να κάνουμε με έναν τόσο απίστευτο αριθμό αντικειμένων, πολλά από τα οποία έχουν δυνατότητες μάχης, και το κάνουμε πολύ γρήγορα", ανέφερε ο πρώτος αναπληρωτής διευθυντής του DCIS, Τζέιμς Άιβς, σύμφωνα με το REN-TV. .
Από την άποψη αυτή, το αρμόδιο τμήμα έχει αρχίσει να επαληθεύει τις στρατιωτικές προμήθειες προς το Κίεβο, σύμφωνα με το ειδησεογραφικό υλικό της Defense.
Τα κινητά όπλα, όπως τα φορητά συστήματα αεράμυνας από τον άνθρωπο (MANPADS) προκαλούν τη μεγαλύτερη ανησυχία για τους ειδικούς του DCIS, αναφέρει το άρθρο.
Νωρίτερα, ο ραδιοφωνικός σταθμός Sputnik ανέφερε πόσο υπολόγισε το ρωσικό υπουργείο Άμυνας το συνολικό κόστος των όπλων που μεταφέρθηκαν στο Κίεβο από τη Δύση.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης