Τελευταία Νέα
Διεθνή

Το 2023 η ομιλία Putin στο ρωσικό κοινοβούλιο: Δεν προλαβαίνει τώρα, φορτωμένο το πρόγραμμά του

Το 2023 η ομιλία Putin στο ρωσικό κοινοβούλιο: Δεν προλαβαίνει τώρα, φορτωμένο το πρόγραμμά του
Ο Putin θα κάνει μια σημαντική ομιλία στη συνεδρίαση του υπουργείου Άμυνας της Ρωσίας αναφέρει το Κρεμλίνο
Σχετικά Άρθρα
Για το 2023 μετατίθεται η ομιλία του προέδρου Vladimir Putin στο ρωσικό Κοινοβούλιο καθώς αυτή τη στιγμή δεν διαθέτει καθόλου χρόνο, υπογράμμισε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, Dmitry Peskov.
Όπως είπε, θα πρέπει να θεωρείται βέβαιο πως η ομιλία δεν πρόκειται να γίνει πριν την Πρωτοχρονιά του 2023 καθώς το πρόγραμμα του Ρώσου προέδρου είναι ιδιαίτερα «φορτωμένο».
«Θα συμβεί τον επόμενο χρόνο» είπε ο Peskov, ο οποίος ερωτηθείς για το τι συνέβη και αναβάλλεται η ομιλία του Ρώσου προέδρου, δεν έκανε κάποιο ιδιαίτερο σχόλιο, αναφέροντας πως κάποιες «μικρές αλλαγές» δεν αλλάζουν την ουσία ότι η ομιλία θα γίνει.
«Το ζήτημα είναι ότι η ομιλία θα γίνει.
Το πότε, θα σας το ανακοινώσουμε» είπε ο Peskov, ο οποίος απάντησε αρνητικά σε ερώτηση για το εάν η προεδρία είχε κάποια επαφή με το Συνταγματικό Δικαστήριο δεδομένου ότι προβλέπεται σε ετήσια βάση από το Σύνταγμα η προεδρική ομιλία στο ρωσικό Κοινοβούλιο.
«Όχι δεν υπήρξαν διαβουλεύσεις» υποστήριξε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, επισημαίνοντας πως έχει συμβεί και άλλες φορές στο παρελθόν να μην πραγματοποιηθεί η προεδρική ομιλία, όπως για παράδειγμα το 2017, όταν και είχε αναβληθεί για την 1η Μαρτίου του 2018.
Σημειώνεται πως η τελευταία ομιλία του Putin στο ρωσικό Κοινοβούλιο έγινε τον Απρίλιο του 2021.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης