Τελευταία Νέα
Διεθνή

Αποκάλυψη - βόμβα από Wall Street Journal: Τάισαν τη Μέγκαν στους λύκους για να καλύψουν την απιστία του Γουίλιαμ

Αποκάλυψη - βόμβα από Wall Street Journal: Τάισαν τη Μέγκαν στους λύκους για να καλύψουν την απιστία του Γουίλιαμ
Σύμφωνα με τον ανεπιβεβαίωτο ισχυρισμό της Κάθριν Γουίλαν, ο Χάρι "φωτογραφίζει" την υπόθεση της εξωσυζυγικής σχέσης του αδερφού του Ουίλιαμ με τη Ρόουζ Χάνμπερι
Νέες "φωτιές" στα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ άναψε η δημοσιογράφος της Wall Street Journal Κάθριν Γουίλαν, θέλοντας να εξηγήσει με tweet της τη φράση της Μέγκαν Μαρκλ με "τάισαν στους λύκους", που ακούστηκε στο πολύκροτο ντοκιμαντέρ "Harry&Meghan".
Το παλάτι "επιτέθηκε" στη Μέγκαν Μαρκλ και λαϊκιστί της έκανε το βίο... αβίωτο, αλλά όπως φαίνεται δεν ήταν λόγω αντιπάθειας, αλλά έγινε πολύ στοχευμένα, σύμφωνα πάντα με τη δημοσιογράφο. Όπως έγραψε η Κάθριν Γουίλαν με το tweet της, το Παλάτι "τάισε" τη Μέγκαν "στους λύκους" για να καλύψει την απιστία του πρίγκιπα Γουίλιαμ. Του αδερφού του Χάρι, συζύγου της Μέγκαν. Κάτι σαν αντιπερισπασμό. Δημιούργησαν fake παλινωδίες εντός των τειχών, για να καλύψουν το πραγματικό σκάνδαλο. Θα μονολογήσει όμως κάποιος "γιατί τη Μέγκαν;". Υπάρχει εξήγηση και σε αυτό.
Στα γεγονότα: Το 2019 είχε κυκλοφορήσει η είδηση ότι ο Πρίγκιπας Γουίλιαμ, έναν χρόνο πριν, είχε απατήσει την τότε εγκυμονούσα σύζυγό του- στο τρίτο τους παιδί- Κέιτ Μίντλετον. Πέτρα του σκανδάλου ήταν η Ρόουζ Χάνμπερι, μαρκησία του Χολμεντελέϊ. Τότε είχε τη φήμη του party animal, πριν παντρευτεί τον κατά 23 χρόνια μεγαλύτερό της μαρκήσιο του Χολμεντελέϊ- στενό φίλο του πρίγκιπα Γουίλιαμ- αποτελούσε μια "εκρηκτική" παρουσία. Είχε μάλιστα υπογράψει με το πρακτορείο μοντέλων Storm.
Παρά το γεγονός ότι είχε διαψευστεί από το Παλάτι η είδηση της απιστίας του Γουίλιαμ, υπήρξε έντονη φημολογία ότι στήθηκαν μηχανισμοί αντιπερισπασμού, ώστε να περιορίσουν τη ζημιά και συνάμα να προστατέψουν τη μελλοντική βασίλισσα Κέιτ Μίντλετον.

Πιο δημοφιλής η Μέγκαν

Τότε, βέβαια, η δημοτικότητά της Κέιτ Μίντλετον είχε αρχίσει να πέφτει, καθώς ένα νέο πρόσωπο, φρέσκο και συμπαθητικό είχε μπει στο Παλάτι. Η Μέγκαν Μαρκλ ήταν αγαπητή και αυτό, σύμφωνα με τα συγκεκριμένα σενάρια, δεν άρεσε στο Μπάκιγχαμ που ήθελε να κρατήσει σε μεγαλύτερα επίπεδα τη δημοτικότητα της Κέιτ, η οποία ήταν ήδη μια 10ετία στο προσκήνιο.
Έτσι ξεκίνησε η "επίθεση" στο πρόσωπο της Μέγκαν και κατ΄ επέκταση του Χάρι, φτάνοντας ακόμα στο να κατακρίνεται και στο Twitter από συγκεκριμένους- αγορασμένους- λογαριασμούς.
Στα τελευταία επεισόδια του ντοκιμαντέρ "Harry&Meghan", ο πρίγκιπας Χάρι είπε χαρακτηριστικά, πως το Παλάτι ήταν διατεθειμένο να πει ψέματα για να καλύψει τον αδερφό του Γουίλιαμ και έτσι αρνήθηκε να πει την αλήθεια γι΄ αυτόν και τη Μέγκαν.

Το Twitter "κατέβασε" τον λογαριασμό

Σύμφωνα με τον ανεπιβεβαίωτο ισχυρισμό της Κάθριν Γουίλαν, ο Χάρι "φωτογραφίζει" την υπόθεση της εξωσυζυγικής σχέσης του αδερφού του Ουίλιαμ με τη Ρόουζ Χάνμπερι.
Μετά από όλα αυτά, σε λιγότερο από 12 ώρες, ο λογαριασμός της Κάθριν Γουίλαν "κατέβηκε" από το Twitter. Το post πάντως κάνει τον γύρο του διαδικτύου καθώς το αναρτούν πολλοί χρήστες.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης