Τελευταία Νέα
Διεθνή

Έκπληξη: Ο Snoop Dogg διεκδικεί το twitter από τον Elon Musk - 2,2 εκατομμύρια χρήστες ψήφισαν, το 81% λέει «ναι»!

Έκπληξη: Ο Snoop Dogg διεκδικεί το twitter από τον Elon Musk -  2,2 εκατομμύρια χρήστες ψήφισαν, το 81% λέει «ναι»!
Μέσα σε λίγες ώρες, έχουν ψηφίσει πάνω από 2,2 εκατομμύρια χρήστες του Twitter
«Πρέπει να αναλάβω το Twitter;» είναι το δίλημμα που θέτει στους χρήστες της εφαρμογής ο Αμερικανός ράπερ Snoop Dogg.
O Elon Musk, εκτελεστικός διευθυντής της Twitter Inc, ενεργοποίησε χθες, Κυριακή, μία δημοσκόπηση στην αναφερόμενη πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης, ρωτώντας αν θα πρέπει να παραιτηθεί από τη διοίκηση της εταιρείας, προσθέτοντας ότι θα συμμορφωθεί με το αποτέλεσμα της δημοσκόπησης.
Και οι χρήστες του Twitter, που συμμετείχαν στη σχετική δημοσκόπηση, ψήφισαν υπέρ της αποχώρησης του Elon Musk από τη θέση του εκτελεστικού διευθυντή της εν λόγω πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης, λιγότερο από δύο μήνες μετά την εξαγορά της από τον δισεκατομμυριούχο. Περίπου 57,5% των ψήφων ήταν «ναι», ενώ 42,5% ήταν κατά της ιδέας να παραιτηθεί ο Μασκ από επικεφαλής του Twitter, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση που ανακοίνωσε ο ίδιος ο δισεκατομμυριούχος, χθες το βράδυ. Περισσότεροι από 17,5 εκατομμύρια άνθρωποι πήραν μέρος στην ψηφοφορία.
Και με τη σειρά του, ο Snoop Dogg θέτει... υποψηφιότητα να αγοράσει το Twitter μετά το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας του Elon Musk, δίνοντας την επιλογή στους χρήστες της εφαρμογής να εκφράσουν το τι θέλουν.
Και μέσα σε λίγες ώρες, έχουν ψηφίσει πάνω από 2,2 εκατομμύρια χρήστες του Twitter, εκ των οποίων το 81% λέει «ναι» στον Snoop Dogg ώστε να αγοράσει την πλατφόρμα από τον Έλον Μασκ, με την ψηφοφορία να λήγει τα ξημερώματα της Τρίτης 20 Δεκεμβρίου (ώρα Ελλάδας).

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης