Τελευταία Νέα
Διεθνή

O Elon Musk ρωτάει: Πρέπει να παραιτηθώ από επικεφαλής του Twitter, το 57,5% λέει ναι έναντι 42,5% όχι

O Elon Musk ρωτάει: Πρέπει να παραιτηθώ από επικεφαλής του Twitter, το 57,5% λέει ναι έναντι 42,5% όχι
Πρέπει να παραιτηθώ από επικεφαλής του Twitter και διευκρίνισε θα τηρήσω τα αποτελέσματα αυτής της δημοσκόπησης….
(upd1) Ο δισεκατομμυριούχος Elon Musk που έφερε μια δημοκρατική επανάσταση στον τρόπο με τον οποίο απέκτησε το Twitter και αποκαλύπτει τα σκάνδαλα που έλαβαν χώρα ειδικά στα θέματα χειραγώγησης της κοινής γνώμης έθεσε μια δημοσκόπηση
Πρέπει να παραιτηθώ από επικεφαλής του Twitter και διευκρίνισε θα τηρήσω τα αποτελέσματα αυτής της δημοσκόπησης….
Τα ποσοστά πάντως μέχρι τώρα είναι πάντως εναντίον του... καθώς το 57,5% λέει ναι στην «έξοδο» του έναντι 42,5% που ψήφισε όχι...
(Υποσημείωση bankingnews τωρινός επικεφαλής του Twitter είναι ο Elon Musk και βασικός μέτοχος, εάν αποχωρήσει θα παραμείνει μόνο βασικός μέτοχος δηλαδή ιδιοκτήτης)

Ο Elon Musk ίσως τελικά βαρέθηκε με τη μικροδιαχείριση του Τwitter ή απλώς μεθυσμένος μετά το πάρτι με τα μέλη της Βασιλικής οικογένειας του Κατάρ μετά τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου... ρώτησε τους χρήστες του Twitter και τους 122 εκατομμύρια ακολούθους του εάν πρέπει να παραιτηθεί από επικεφαλής του ιστότοπου κοινωνικής δικτύωσης και δεσμεύτηκε ότι θα τηρήσει το αποτέλεσμα της 12ωρης δημοσκόπησης.

Ο Elon Musk προλόγισε την ψηφοφορία γράφοντας στο Twitter ότι «Στο μέλλον, θα υπάρξει ψηφοφορία για σημαντικές αλλαγές πολιτικής.
Ζητώ συγγνώμη.
Δεν θα συμβεί ξανά»

Στη συνέχεια, απαντώντας στα σχόλια που δημοσιεύτηκαν στο Twitter ότι ο Elon Musk πρέπει να «προσλάβει κάποιον ως Διευθύνοντα Σύμβουλο του Twitter... ο ίδιος απάντησε «Το ερώτημα δεν είναι η εύρεση ενός Διευθύνοντος Συμβούλου, το ζητούμενο είναι να βρεθεί ένας Διευθύνων Σύμβουλος που να μπορεί να κρατήσει ζωντανό το Twitter».

Ο Elon Musk δήλωσε στη συνέχεια ότι η όλη άσκηση είναι ένα στοίχημα καθώς «κανείς δεν θέλει τη δουλειά που μπορεί πραγματικά να κρατήσει ζωντανό το Twitter.
Δεν υπάρχει διάδοχος»
Γεγονός που θέτει το ερώτημα πώς ο Elon Musk θα συμμορφωθεί με τα αποτελέσματα μιας δημοσκόπησης που επιδιώκει τον αντικαταστάτη του, εάν δεν υπάρχει «διάδοχος»;
musk_qatar_kushner.jpg

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης