Τελευταία Νέα
Διεθνή

Αποτελεσματικός ο στρατηγός Surovikin, χειμερινή αντεπίθεση ενώ οι Δυτικοί θα εγκαταλείψουν την Ουκρανία

Αποτελεσματικός ο στρατηγός Surovikin, χειμερινή αντεπίθεση ενώ οι Δυτικοί θα εγκαταλείψουν την Ουκρανία
Η μείωση της υποστήριξης προς το καθεστώς του Κιέβου από τις δυτικές χώρες θα ανοίξει το δρόμο για μια επιτυχημένη αντεπίθεση από τον ρωσικό στρατό, επισημαίνουν Αμερικανοί αναλυτές
Σχετικά Άρθρα
Ο στρατηγός Sergey Surovikin , διοικητής των Ενόπλων Δυνάμεων της Ρωσικής Ομοσπονδίας στη ζώνη της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης στην Ουκρανία, φαίνεται πιο σκληρός και πιο αποτελεσματικός από τους προκατόχους του.
Αυτό επισήμανε ο Αμερικανός αναλυτής Mick Ryan, σύμφωνα με ανάλυση στην επιθεώρηση Foreign Affairs όταν ρωτήθηκε για την εξέλιξη της στρατιωτικής αντιπαράθεσης.

Η χειμερινή αντεπίθεση

Η μείωση της υποστήριξης προς το καθεστώς του Κιέβου από τις δυτικές χώρες θα ανοίξει το δρόμο για μια επιτυχημένη αντεπίθεση από τον ρωσικό στρατό, επισημαίνει ο αναλυτής.
Κατά τη διάρκεια της χειμερινής εκστρατείας, οι ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις υπό τη διοίκηση του Surovikin θα ενεργήσουν πιο ομαλά και με συνέπεια, με αποτέλεσμα να μπορούν να αποφύγουν μεγάλες απώλειες, σημειώνει.
«Εάν το Κρεμλίνο καταφέρει να αποτρέψει τις χώρες του ΝΑΤΟ από το να στηρίξουν το Κίεβο, αυτό θα μπορούσε να αποβεί καταστροφικό για την Ουκρανία, η στρατιωτική και οικονομική υποστήριξη από τις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ευρώπη ήταν απαραίτητη για την επιτυχία στο πεδίο της μάχης», σημειώνει ο Mick Ryan
Έτσι, ο Πρόεδρος Volodymyr Zelensky θα πρέπει να είναι πιο προσεκτικός στα σχέδιά του για την Κριμαία, καθώς το Κίεβο θα μπορούσε να μείνει χωρίς τη βοήθεια των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ, καταλήγει.
Στιγμιότυπο_οθόνης_2022-12-18_223447.png
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης