Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ρωσία: Συνάντηση Putin με τους επικεφαλής της ρωσικής επιχείρησης στην Ουκρανία, για τα επόμενα βήματα

Ρωσία: Συνάντηση Putin με τους επικεφαλής της ρωσικής επιχείρησης στην Ουκρανία, για τα επόμενα βήματα
«Θα ήθελα να ακούσω τις προτάσεις σας για τις άμεσες και μεσοπρόθεσμες ενέργειές μας», δήλωσε ο Putin, κατά τη συνάντηση με τους αρχηγούς των δυνάμεων στην Ουκρανία, αποσπάσματα της οποίας μεταδόθηκαν από τη ρωσική κρατική τηλεόραση.
Σχετικά Άρθρα
Ο Ρώσος πρόεδρος Vladimir Putin συναντήθηκε με τους επικεφαλής της ρωσικής στρατιωτικής επιχείρησης στην Ουκρανία, όπως ανακοίνωσε το Σάββατο 17/12 το Κρεμλίνο, τη στιγμή που το ουκρανικό έδαφος αποτελούσε στόχο μαζικών ρωσικών βομβαρδισμών.
«Την Παρασκευή, ο πρόεδρος πέρασε ολόκληρη την ημέρα στο αρχηγείο των δυνάμεων που συμμετέχουν στην ειδική στρατιωτική επιχείρηση» στην Ουκρανία, ανέφερε το Κρεμλίνο σε ανακοίνωση.
Ο Putin πραγματοποίησε συγκεκριμένα «συνάντηση» με τη συμμετοχή του υπουργού Άμυνας Sergei Soygu και του αρχηγού του επιτελείου των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων Valeri Gerasimov και είχε «ξεχωριστές συναντήσεις με τους διοικητές» διαφορετικών μονάδων του στρατού που συμμετέχουν στην επιχείρηση, σύμφωνα με την ίδια πηγή.
«Θα ήθελα να ακούσω τις προτάσεις σας για τις άμεσες και μεσοπρόθεσμες ενέργειές μας», δήλωσε ο Putin, κατά τη συνάντηση, αποσπάσματα της οποίας μεταδόθηκαν σήμερα από τη ρωσική κρατική τηλεόραση.
Η ανακοίνωση αυτή έγινε ενώ η Ουκρανία επλήγη χθες από νέα ρωσικά πυραυλικά χτυπήματα που προκάλεσαν διακοπές ρεύματος σε όλη τη χώρα, σύμφωνα με τις ουκρανικές αρχές.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης